לחמניות כרוב בקר יכולות להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. תמורת 2.71$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-13 גרם שומן. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בשר בקר טחון, קינמון טחון, סוכר חום וטימין. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 71%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב, קדרת בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב, ותבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב .
הוראות
1
מבשלים אורז לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
12 אונקיות גבינה אמריקאית עיבוד (Velveeta), חתוכה לקוביות
2
בינתיים, מבשלים כרוב במים רותחים רק עד שהעלים החיצוניים מתרחקים בקלות מהראש. מניחים בצד 8 עלים גדולים ללחמניות. מקררים את שאר הכרוב לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים קצוצים, קלויים** ראה הערת קוק
1 כיכר (1 פאונד) בצק לחם מחיטה מלאה קפוא, מופשר
דג חרב טרי, פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
3
חותכים את הווריד העבה מתחתית כל עלה שמור ויוצרים חתך בצורת V.
4
במחבת טפלון קטנה מצופה בתרסיס בישול, מטגנים בצל עד לריכוך. בקערה גדולה מערבבים את האורז, הבצל, החלבונים, הדומדמניות, הצנוברים, מיץ הלימון, האורגנו, הפלפל, המלח והקינמון. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב.