קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות56
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות כרוב ממולאות

לחמניות כרוב ממולאות
מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 135 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מים, מרק עגבניות מרוכז, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 96%. הציון הזה מרהיב. נסו לחמניות כרוב / גולבקי / כרוב ממולא, לחמניות כרוב ממולאות, ו לחמניות כרוב ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים כרוב במים רותחים רק עד שהעלים נושרים מהראש. שמרו 14-16 עלים גדולים ללחמניות והניחו בצד את הכרוב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
בקערה שלבו אורז, בקר, בצל, רוטב ווסטרשייר, מלח, פלפל ו 1/4 כוס מרק. שים 2 עד 3 כפות תערובת בשר על כל עלה כרוב. מקפלים בצדדים, ואז מגלגלים עלים כדי לסגור לחלוטין בשר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מרפדים תנור הולנדי בשאריות עלי כרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
שלב את שארית המרק והמים; יוצקים מעל כרוב. עורמים לחמניות כרוב על גבי הרוטב. כיסוי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 עד 1-1/2 שעות או עד שהלחמניות רכות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
הסר לחמניות וכרוב. אם תרצה, רוטב עשוי להיות מעובה על ידי רותחים על אש גבוהה. כפית רוטב על לחמניות וכרוב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו