לחמניות סנדוויץ רכות
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, קמח לחם, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: לחמניות רכות, לחמניות בייגלה רכות, ו לחמניות קינמון רכות ועדינות.
הוראות
במחבת מכונת לחם, למקם את שבעת המרכיבים הראשונים לפי סדר הציע על ידי היצרן. בחר הגדרת בצק (בדוק בצק לאחר 5 דקות של ערבוב; להוסיף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך). כאשר המחזור הושלם, להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות אגרוף למטה. מחלקים בצק לשניים.
מגלגלים כל חלק ל-3/4-in. עובי; לחתוך עם 2-1/2-in. חותך ביסקוויטים.
מניחים על גיליונות אפייה משומנים קלות.
מברשת צמרות עם חמאה מומסת. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
אופים ב 350° במשך 10-15 דקות או עד השחמה קלה.