לחמניות פטל
המתכון לחמניות פטל יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 40 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 324 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, חמאה, פטל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחמניות פטל עם קרם ליים פטל, לחמניות פטל, ו לחמניות פטל.
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף ומניח בצד. קמח קל צלחת גדולה; להפריש.
מערבבים את הקמח הנמדד, 1/4 כוס הסוכר, אבקת האפייה, גרידת לימון, ומלח בקערה גדולה ומקציפים לשבור כל גושים. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה לתערובת הקמח עד חתיכות קטנות, בגודל אפונה להישאר.
יוצקים 3/4 כוס הקרם, באמצעות האצבע שלך, לערבב עד רק משולב תל מחוספס, מעט דביק נוצר (לא כל הקמח יהיה משולב). להפוך את הבצק וקמח רופף החוצה על משטח עבודה ללוש עד שרוב הקמח משולב והבצק פשוט מחזיק יחד (להיזהר לא overwork זה). קמח קל מערוך ומשטח העבודה. שימוש בידיים שלך, בערך ליצור את הבצק לתוך מלבן, שמירה על הקצה הארוך כלפיך.
מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 8 על 10 אינץ ' (אם הבצק נסדק, דוחפים אותו בחזרה), שוב שומרים על הקצה הארוך לכיוונך.
הסר את פטל מהמקפיא, באופן שווה לארגן אותם בשכבה אחת על שני השלישים התחתונים של המלבן, ולחץ אותם לתוך הבצק (זה בסדר אם קצת הפסקה). החל מהשלישי העליון, ללא דופי, מקפלים את הבצק לאורך לשלישים, לוחצים על השכבות תוך כדי תנועה (השתמשו במרית או במגרדת דביקה אם הבצק נדבק למשטח העבודה). קמח את המערוך שוב בעדינות לגלגל את הבצק לתוך בלוק אפילו 1 אינץ ' עבה. אם הקצוות להיות מחודדים, מרובע אותם עם הידיים. פרוס את לרוחב הבצק (לא ראה הלוך ושוב) ל 4 חתיכות שוות.
חותכים כל חתיכה באלכסון כדי ליצור 2 משולשים.
מעבירים את הלחמניות לצלחת המשוריינת ומניחים במקפיא במשך 5 דקות.
הסר את הלחמניות מהמקפיא ולהעביר את תבנית האפייה מוכנה, הגדרת אותם 2 אינץ ' זה מזה.
מברשת שכבה דקה של הנותרים 1 כף קרם על החלק העליון של הלחמניות ומפזרים עם הנותרים 1 כף סוכר.
אופים עד חום זהוב על החלק העליון והתחתון, כ -20 דקות.
תן מגניב 5 דקות על תבנית האפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.