קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות פטל

לחמניות פטל
המתכון לחמניות פטל יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 40 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 324 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, חמאה, פטל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחמניות פטל עם קרם ליים פטל, לחמניות פטל, ו לחמניות פטל.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף ומניח בצד. קמח קל צלחת גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים את הקמח הנמדד, 1/4 כוס הסוכר, אבקת האפייה, גרידת לימון, ומלח בקערה גדולה ומקציפים לשבור כל גושים. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה לתערובת הקמח עד חתיכות קטנות, בגודל אפונה להישאר.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים 3/4 כוס הקרם, באמצעות האצבע שלך, לערבב עד רק משולב תל מחוספס, מעט דביק נוצר (לא כל הקמח יהיה משולב). להפוך את הבצק וקמח רופף החוצה על משטח עבודה ללוש עד שרוב הקמח משולב והבצק פשוט מחזיק יחד (להיזהר לא overwork זה). קמח קל מערוך ומשטח העבודה. שימוש בידיים שלך, בערך ליצור את הבצק לתוך מלבן, שמירה על הקצה הארוך כלפיך.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 8 על 10 אינץ ' (אם הבצק נסדק, דוחפים אותו בחזרה), שוב שומרים על הקצה הארוך לכיוונך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
הסר את פטל מהמקפיא, באופן שווה לארגן אותם בשכבה אחת על שני השלישים התחתונים של המלבן, ולחץ אותם לתוך הבצק (זה בסדר אם קצת הפסקה). החל מהשלישי העליון, ללא דופי, מקפלים את הבצק לאורך לשלישים, לוחצים על השכבות תוך כדי תנועה (השתמשו במרית או במגרדת דביקה אם הבצק נדבק למשטח העבודה). קמח את המערוך שוב בעדינות לגלגל את הבצק לתוך בלוק אפילו 1 אינץ ' עבה. אם הקצוות להיות מחודדים, מרובע אותם עם הידיים. פרוס את לרוחב הבצק (לא ראה הלוך ושוב) ל 4 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
חותכים כל חתיכה באלכסון כדי ליצור 2 משולשים.
7
מעבירים את הלחמניות לצלחת המשוריינת ומניחים במקפיא במשך 5 דקות.
8
הסר את הלחמניות מהמקפיא ולהעביר את תבנית האפייה מוכנה, הגדרת אותם 2 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מברשת שכבה דקה של הנותרים 1 כף קרם על החלק העליון של הלחמניות ומפזרים עם הנותרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
10
אופים עד חום זהוב על החלק העליון והתחתון, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
תן מגניב 5 דקות על תבנית האפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה