לחמניות צמחוניות איטלקיות
. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 90%. מתכונים דומים: לחמניות לזניה צמחוניות, לחמניות צמחוניות קינואה, ו לחמניות סושי צמחוניות.
הוראות
מבשלים אטריות בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה. לשטוף, לנקז, להפריש.
מחממים שמן במחבת בינונית.
מוסיפים פטריות, בצל, גזר, אפונה וברוקולי; מטגנים מעל חום בינוני עד למכרז.
מוסיפים יין ושום; מבשלים חמש דקות, או עד שהיין כמעט התאדה.
הסר מהחום, וקריר במשך עשר דקות.
בקערה בינונית לשלב תערובת ירקות מוקפץ, גבינת מוצרלה, 2 כפות גבינת פרמזן, וביצה.
יוצקים חצי מהרוטב לתחתית של תבנית אפייה 13x9x2inch.
מורחים 1/3 תערובת ירקות כוס על כל אטריות לזניה ואז מגלגלים בזהירות את האטריות.
מניחים בצד התפר למטה בצלחת. לאחר סיום הצבת כל האטריות במחבת, יוצקים את רוטב הפסטה הנותרים באופן שווה על אטריות. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות. לחשוף, ומפזרים גבינת פרמזן נותרת על אטריות.