לחמניות קינמון
לחמניות קינמון דורש בערך 3 שעות ו -35 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 40. 4717 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת סוכר, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 32%, וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם {סיר איטי} פונדו גליל קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות, {סיר איטי} פונדו גליל קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות, ו {סיר איטי} פונדו גליל קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את החלב, השמן הצמחי והסוכר בסיר בינוני על אש בינונית עד ממש מתחת לרתיחה. מניחים בצד ומצננים לחום.
מפזרים את השמרים על גבי ולתת לו לשבת על החלב במשך 1 דקה.
מוסיפים 8 כוסות מהקמח. מערבבים עד רק בשילוב, ולאחר מכן לכסות עם מגבת מטבח נקי להפריש במקום חם יחסית במשך שעה 1. לאחר שעה 1, להסיר את המגבת ולהוסיף את אבקת האפייה, סודה לשתיה, מלח ואת הקמח 1 כוס הנותרים. מערבבים היטב לאיחוד. השתמשו בבצק מיד, או הניחו בקערת ערבוב והכניסו למקרר עד 3 ימים, תוך ניקוב הבצק אם הוא תופח לראש הקערה. (הבצק קל יותר לעבוד איתו אם הוא צונן לפחות שעה בערך לפני כן.)
להרכבת הלחמניות מוציאים מחצית מהבצק מהתבנית. על משטח אפייה מקומח מרדדים את הבצק למלבן גדול, בערך 30 על 10 אינץ'. הבצק צריך להיות מגולגל דק מאוד.
יוצקים 3/4 כוס עד 1 כוס מהחמאה המומסת על פני הבצק. השתמש באצבעותיך כדי לפזר את החמאה באופן שווה. מפזרים בנדיבות מחצית מהקינמון הטחון ו -1 כוס הסוכר מעל החמאה. אל תפחדו לטפטף עוד חמאה או יותר סוכר! דביק הוא המטרה.
עכשיו, החל בסוף הרחוק ממך, גלגל את המלבן בחוזקה לעברך. השתמש בשתי הידיים ועבוד לאט, והקפיד לשמור על הגליל חזק. אל תדאג אם המילוי נוטף בזמן שאתה עובד; זה רק אומר שהלחמניות הולכות להיות אלוהיות. כשאתה מגיע לסוף, צבט את התפר יחד והפוך את הגליל כך שהתפר יהיה עם הפנים כלפי מטה. כשתסיים, תסיים עם בול עץ אחד ארוך וחמאתי, קינמוני, מתקתק ודביק.
החליקו קרש חיתוך מתחת לגליל ובעזרת סכין חדה הכינו פרוסות בגודל 1/2 אינץ'. "יומן" אחד יפיק 20 עד 25 לחמניות.
יוצקים כמה כפיות חמאה מומסת לתבניות עוגת נייר כסף חד פעמיות ומערבלים לציפוי.
מניחים את הלחמניות הפרוסות במחבתות, נזהרים לא לצפוף. (כל מחבת תחזיק 7 עד 9 לחמניות.)
חוזרים על תהליך הגלגול/סוכר / חמאה עם החצי השני של הבצק ועוד מחבתות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס מכסים את כל המחבתות במגבת מטבח ומניחים בצד לעלות על השיש לפחות 20 דקות לפני האפייה.
מוציאים את המגבת ואופים עד להזהבה, 15 עד 18 דקות. אל תתנו לחמניות להיות חומות מדי.
בזמן שהלחמניות נאפות מכינים את ציפוי המייפל: בקערה גדולה מקציפים יחד את אבקת הסוכר, החלב, החמאה, הקפה והמלח. להתיז בטעם מייפל.
מקציפים עד לקבלת מרקם חלק מאוד. טועמים ומוסיפים עוד מייפל, סוכר, חמאה או מרכיבים אחרים לפי הצורך עד שהציפוי מגיע לעקביות הרצויה. הדובדבן צריך להיות מעט סמיך אך עדיין מאוד נשפך.
מוציאים את המחבתות מהתנור. מזלפים מיד את הציפוי מעל. הקפד לקבל את כל זה סביב הקצוות מעל הדף. כשהם יושבים, הלחמניות יספגו חלק מהלחות והטעם של הציפוי. הם רק משתפרים עם הזמן... לא שהם נמשכים יותר מכמה שניות. להפוך אותם לחבר היום! זה יחתום את מערכת היחסים לכל החיים. אני מבטיח.