קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

ליבוט צלוי עם סלסה כתומה בדם

ליבוט צלוי עם סלסה כתומה בדם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הליבוט צלוי צרוב עם Salsan תפוז דם. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם פילה הליבוט, כוסברה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ליבוט צלוי עם סלסה כתומה בדם, ליבוט קלוי מהיר עם עגבניות וצלפים, ו הליבוט קלוי עם סלסה כתומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 218°. הפוך את הסלסה
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר קטן, מרתיחים את מיץ התפוזים מעל חום בינוני עד מופחת 1/4 כוס, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בואו מגניב.
4
בקערה בינונית, לשלב את מיץ התפוזים מופחת, מקטעי תפוז דם, בצל, כוסברה, שמן זית, גרידת תפוזים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מבשלים את ההליבוט
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
6
בקערה קטנה, מערבבים את גרידת התפוז, טימין, 1-1 / 2 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר. לשפשף את התערובת על כל פילה הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לחמם את השמן במחבת 12 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ חם, לסדר את הפילה במחבת. לצרוב במשך כ 2 דקות מבלי לזוז; ואז להשתמש מרית מתכת מחורץ דק כדי ליפתא חתיכת דגים ולבדוק את הצבע. כאשר הפילה משחימים יפה, להפוך אותם ולשים את המחבת בתנור.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
צלוי עד הליבוט הוא רק מבושל דרך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
9
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את ההליבוט לצלחות המשרתים. כף חלק סלסה על כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הגשת הצעות
11
מגישים עם סלט בצד ofButter
12
חסה עם פרג זרע & טרגון Crme Frache רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1
קלוריות
1
380, שומן
2
18, קלוריות שומן
1
160, שומן רווי
2
5, חלבון
3
37, שומן חד רווי
4
11, פחמימות
5
510, כולסטרול
6
55, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
18, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס