לילה לחם מטוגן עם ציפוי ברי
המתכון בין לילה לחם מטוגן עם ציפוי ברי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-4 שעות ו-50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 490 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו מלח, קורנפלור, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. נסו לילה אוכמניות לחם מטוגן עם ציפוי Struesel, ברי ומסקרפונה בין לילה פרנץ ' טוסט, ו לחם מטוגן בארי לילה: ארוחת בוקר פטריוטית (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס התחתון הצדדים של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מניחים קוביות לחם בצלחת. בקערה גדולה, להכות ביצים, חצי וחצי, 1/4 כוס סוכר, קינמון, מלח ווניל עם חוט לטאטא עד חלקה; לשפוך מעל קוביות לחם. מכסים בחוזקה; מקררים לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
תנור חום ל 204°. Uncover צלחת; אופים 25 עד 35 דקות או עד חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מערבבים יחד 1 כוס סוכר ואת קורנפלור. מערבבים במיץ תפוזים עד חלקה. מערבבים פירות יער מעורבים.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. לבשל על 6 דקות, ערבוב כל הזמן, עד ציפוי הוא מעובה מעט.
ממש לפני ההגשה, מערבבים תותים לציפוי.
מגישים חם מעל לאפות טוסט צרפתי.