לימון שאום טורט
לימון Schaum טורט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 229 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם חמאה, קליפת לימון, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 17 שעות ו-5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו Lemon Schaum Torte, תות Schaum Torte, ו מרנג עם תותים וקצפת (Schaum Torte) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 135°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול או נייר חום כבד. בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. לנצח 3/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם; להמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס תערובת הוא מבריק. אל תפרזי. על גיליון עוגיות, מקצפת צורה לתוך סיבוב 9 אינץ ' עם גב של כף, בניין בצד.
אופים 1 שעה 30 דקות. כבה תנור; השאר מקצפת בתנור עם דלת סגורה 1 שעה. לסיים קירור בטמפרטורת החדר, על 2 שעות.
בסיר 2 ליטר, לערבב 3/4 כוס סוכר, קורנפלור ומלח. מערבבים בהדרגה במים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה. בהדרגה מערבבים לפחות חצי מהתערובת החמה לתוך חלמונים ביצה; מערבבים בחזרה לתוך תערובת חמה בסיר. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום.
מערבבים בחמאה, קליפת לימון ומיץ לימון. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח כדי למנוע ממנו להתייבש. מגניב לטמפרטורת החדר. כף לתוך קליפת מרנג. מכסים ומקררים לפחות 12 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
בקערה בינונית מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מורחים על מילוי. מקררים עד ההגשה. לאחסן במקרר.