לינגוויני עם כרוב אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם כרוב אדום. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת פטה יוונית, מלח ופלפל, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, לינגוויני עם כרוב אדום, ו Garlicky linguine עם כרוב & אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצלים הפרוסים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים מאוד, כ -10 דקות.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות.
מוסיפים את הכרוב האדום הפרוס, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרוב רך, כ -20 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הלינגוויני עד שהוא אל דנטה.
מסננים את הפסטה היטב, בהזמנת 1 כוס מי בישול הפסטה. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיף את מי בישול פסטה שמורות ולזרוק היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לקערות, למעלה עם גבינת הפטה ומגישים.