ללא גלוטן יום שלישי: עוגות משפך
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו ללא גלוטן יום שלישי: עוגות מיני קפה, עוגות משפך יריד מחוז - אתה יכול לעשות עוגות משפך בדיוק כמו שאתה קונה את, ו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב בינונית, להקציף יחד קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, קורנפלור, סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan.
מוסיפים חלב, ביצים ותמצית וניל. אפשר לעמוד במשך עשר דקות. (להתחיל חימום שמן בעוד הבלילה נשענת.)
בסיר עמוק או בסיר כבד ועמוק עם ארבעה צדדים, שמן חום עד 375°f i.
יוצקים הבלילה לתוך או משפך, שקית מאפה מצויד עם טיפ # 4 או בקבוק לסחוט פלסטיק עם פתיחה גדולה. אל תמלא יותר מדי. מכסים פתיחת משפך ומניחים מעל טיגון עמוק. אפשר לבלילה לזרום לתוך הטיגון. החל במרכז השמן, לסובב את הבלילה לעשות דיסק ארבעה אינץ'. מטגנים דיסק במשך כשתי דקות. בזהירות להפוך ומטגנים עד חום זהוב.
הסר עוגות משפך ומניח על מגבות נייר כדי לנקז.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.