קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: קל פיצה קרום

ללא גלוטן יום שלישי: קל פיצה קרום
גשו לסופר וקנו קמח אורז, תערובת לחם מקורית של צ'בי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ללא גלוטן יום שלישי: טארט עגבניות עם פרמזן-רוזמרין קרום, ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים תוצרת בית קלים, ו ללא גלוטן יום שלישי: פריך וקל וופלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, להקציף יחד תערובת Chebe, קמח אורז לבן, אבקת אפייה, ומלח. בקערה קטנה, להקציף יחד מים, ביצים ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים תערובת מים על מרכיבים יבשים. מערבבים עם כף עץ לשלב. הבצק צריך כמעט ליצור כדור. אם הבצק יבש, מוסיפים כף אחת או שתיים יותר של מים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
אורז לבן קל קמח הדלפק שלך. להפוך את הבצק על הדלפק. ללוש בצק עד גמיש וגמיש, בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז לבןקמח אורז לבן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
בצק עגול לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
שמן 18" x13 " תבנית אפייה. שוב, אורז לבן קמח הדלפק שלך.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז לבןקמח אורז לבן
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מגלגלים בצק החוצה לתוך מלבן גדול. אני בדרך כלל מגלגל אותו על 15"x13". בתנועה מהירה, להעביר את הבצק לתבנית אפייה. באמצעות הידיים, לחץ על הבצק באופן שווה למחבת. הבצק יהיה דק אבל יכסה את כל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים עד חום זהוב קל, על 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מחבת מהתנור. למעלה לפי הצורך. להחזיר פיצה לתנור ואופים עד תוספות חמות. הזמן משתנה בהתאם לציפוי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר פיצה מהתנור. אפשר להתקרר במשך חמש דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
חותכים לריבועים וליהנות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.