מתכון קל יותר קורניש pasties יכול להתבצע בערך 1 שעה ו -50 דקות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 591 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פטרוזיליה, תפוחי אדמה, שמן לפתית בתולה נוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא ידידותי לתקציב מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מאפה קורניש, מאפה קורניש, ו מאפה קורניש.
הוראות
1
כדי להפוך את המילוי, לערבב הכל יחד בקערה עם כפית פלפל שחור ומים קרים 1 כף. מוסיפים קמצוץ מלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כדי להפוך את המאפה, לשים את הקמח, אבקת אפייה וחמאה במעבד מזון. דופק עד התערובת דומה פירורי לחם בסדר. טיפ בשמן, חלמון ביצה ו 5 כפות מים קרים. דופק שוב עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד, הוספת עוד -1 כפות מים, או לפי הצורך. אם תלחץ בעדינות על הבצק והוא נדבק זה לזה, אתה יודע את העקביות הנכונה. להטות את הבצק על משטח העבודה ולחץ אותו בעדינות לתוך כדור חלק.
חותכים את המאפה ל 6 חתיכות שוות. עבור כל דביק, בקלילות ובקצרה לעצב חתיכה אחת של הבצק לכדור חלק. (השאר את שאר החלקים עטופים בניילון עד שיהיה צורך.) לחץ על הכדור למטה כדי להפוך עגול שטוח אפילו. ואז לגלגל את המאפה החוצה על משטח מקומח קלות, דק ככל שאתה יכול, למעגל רק מעל 20cm בקוטר, שמירה על הצורה העגולה עם הידיים שלך כמו שאתה מגלגל. כפי שאתה מגלגל את המאפה דק מהרגיל, להתמודד עם זה בזהירות כדי למנוע את זה לשבור, ולשמור על משטח העבודה ואת סיכה מתגלגל בעדינות מאובק בקמח כדי למנוע את דבק הבצק. השתמש בבסיס של 20 ס " מ בדיל עוגה רופף תחתית (או דומה) כמדריך לחתוך סביב כדי ליישר את הקצוות מאפה (שלב 1). כפית שישית של המילוי למטה במרכז המעגל מאפה ולחץ קלות עם היד שלך כדי להכיל ולשטח אותו מעט. לצנן את הקצוות מאפה עם מים (צעד
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
כף אחת של שומן טבעי
6
ובזהירות להביא צד אחד של המאפה מעל להצטרף לצד השני (שלב 3), תוחב את המילוי כדי לשמור אותו בפנים כפי שאתה עושה זאת. לחץ על החיבורים יחד כדי לאטום, ואז לעשות קצה דקורטיבי דק על ידי גלגול או מסובב את קצה המאפה על כל הדרך מסביב. לחץ למטה כדי לאטום. חזור עם המאפה הנותרים ומילוי. לשבת כל בצקי על תבנית אפייה או מגש, ואז לנקב חור קטן בחלק העליון של כל אחד כדי שהאדים לברוח. מקציפים את הביצה כדי לשחרר, ואז מברשת קצת על כל דביק כדי זיגוג (שלב 4).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
אופים עבור 15 דקות, ואז להוריד את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מברשת עם יותר ביצה לבן, ואופים עוד 35 דקות עד המאפה הוא פריך וזהב, כיסוי רופף עם נייר אם הם השחמה מהר מדי.