מאפה דובדבנים טרי
סנדלר דובדבן טרי הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 146 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, קמח, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו מאפה דובדבנים טרי, סנדלר דובדבנים טרי עם גלידת Vanillan, ו סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את החמאה בתבנית אפייה 9x13 אינץ', ומניחים בתנור כדי להמיס בזמן שהתנור מתחמם.
הסר ברגע שהחמאה נמסה, כ -5 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד 1 כוס קמח, 1 כוס סוכר ואבקת אפייה.
מערבבים בחלב עד מעורבב היטב, ואז לשפוך את הבלילה לתוך המחבת על החמאה. אל תערבבי.
יש לשטוף את הקערה מן הבלילה, ויבש.
מניחים דובדבנים לתוך הקערה, ולזרוק עם הנותרים 3/4 כוס סוכר 1 כף קמח. להפיץ את תערובת הדובדבן באופן שווה על הבלילה. אל תערבבי.
אופים במשך 50 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב. קיסם שיניים מוכנס לתוך המרצפת צריך לצאת נקי.