מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים בשלושה חלקים, מערבבים עם מרית גומי גדולה ומוודאים שכל החומרים היבשים מעורבבים היטב-לא מכים יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הוסף צימוקים אם משתמשים. מכסים את הבלילה בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 1 שעה או לילה. בלילה יהיה להתעבות לא מעט.מחממים תנור ל 400 מעלות. קל לשמן את המשטח העליון של מחבת מאפין 12 כוס – אתה רק להשתמש 8 של הכוסות. באמצעות כוס מדידה, מניחים חלק הבלילה לתוך כל כוס, מילוי לראש-לא ערימת אותו גבוה מדי או חישוקים יתפשטו יותר מדי, פשוט להפסיק בחלק העליון. שים קצת מים בכוסות מאפין ריקות כדי להבטיח אפילו אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
חצאי קרקרים של גרהם
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מאפין צמרות חום. מבחן עם בודק עוגה או קיסם. אם tester לא יוצא נקי, להפחית את החום ל 350 ולאפות עוד 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
תן מגניב במחבת במשך כ 8 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מגניב לחלוטין. עושה 8 או 9 אם אתה עושה אותם קטנים יותר