מאפינס אננס טעים
אם יש לך מלח, אננס, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו אוטיס Spunkmeyer עוגיות פרג שקדים-להפוך מאפינס טעים בבית, מאפינס סובין שיבולת שועל טעימים, ו מאפינס ארוחת בוקר טעימים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן ומחבתות מאפין קמח, או קו עם מצעים נייר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד 2 כוסות קמח, סוכר לבן, אבקת אפייה ומלח.
לנקז אננס, הזמנה 1/4 כוס מיץ. הפוך באר במרכז החומרים היבשים, ויוצקים במיץ שמורות, ביצה, חלב, ו 1/4 כוס חמאה מומסת.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקינמון, הסוכר החום, קמח 1/2 כוס, וחמאה מומסת 1/4 כוס כדי להפוך את הציפוי.
הבלילה כפית לתוך כוסות מאפין, ואז כפית אננס מרוסק על הבלילה ומפזרים עם ציפוי קינמון.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם שיניים מוכנס בכתר המאפין יוצא נקי.