מאפינס מאצ'ה
מאפינס מאצ'ה הוא חלב חינם ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, קמח עוגה, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מאפינס מאצ'ה, מאפינס שקדים Matchan, ו מאצ'ה מאפינס בוקר או כיכר.
הוראות
מנפים יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה, מאצ ' ה ואבקת סוכר לקערה. תניח בצד.
בקערה נפרדת, לטאטא את חלב הסויה עד קצף.
מוסיפים את סירופ המייפל ורוטב הסויה וממשיכים לטאטא ומשלבים אוויר.
הוסף את שמן הירקות אם חלב הסויה שלך הוא לא במיוחד " עשיר."
החזירו את תערובת הקמח. מקפלים אותו לתערובת חלב סויה בשתיים או שלוש קבוצות, ערבוב בעדינות לאחר כל תוספת לשלב. הבלילה המתקבלת צריכה להיות חלקה, עבה, ומעט קצף. שורה בודדת צורות cupcake freestanding, או 6-מאפין פח (אם זה יתאים הספינה שלך), עם נייר או לסכל ספינות ויוצקים ב 1/4 scant כוס הבלילה. הקש למטה לרמה הבלילה. אם אתה משתמש שעועית שחורה, במקום 6 או 7 שעועית על גבי הבלילה בכל כוס (המשקל של שעועית יגרום להם לשקוע).
מניחים את הכוסות המלאות באוניית קיטור שטוחה, עם גג מוגן בד. הגדר את הספינה מעל חום גבוה. ברגע שאתה שומע את המים רותחים, להתאים את החום כדי לשמור על זרימה יציבה של קיטור. קיטור במשך 15 עד 20 דקות, או עד צמרות מאפינס לפצח לפצל וקיסם מוכנס לתוך מרכז של מאפין יוצא נקי. תמיד להסיר את המכסה בזהירות כדי למנוע את האדים לשרוף את היד שלך.
להעביר את המאפינס כדי מגניב. שמור את הנייר או לסכל ספינות במקום עד מוכן לאכול. המאפינס ישמור על טמפרטורת החדר עד 6 שעות; כדי לשמור אותם רך ולח, למקם אותם במיכל סגור או להחליק אותם לתוך שקית resealable. כדי לאחסן יותר זמן, לקרר עד 2 ימים. כדי לחמם מחדש לפני ההגשה, למקם את המאפינס במיקרוגל (להסיר לסכל ספינות תחילה) ו zap על גבוה במשך 10 שניות.
הודפס מחדש באישור מ Kansha: חוגגים יפן טבעוני ולא צמחוני מסורות על ידי אליזבת Andoh. זכויות יוצרים © 2010 By Elizabeth Andoh; photographs copyright © 2010 by Leigh Beisch. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc. ניו יורק.אליזבת ' אנדו היא הרשות האמריקאית למטבח היפני. היא הפכה את יפן לביתה מאז 1967 ומחלקת את זמנה בין טוקיו לאוסקה, כשהיא מנהלת תוכנית קולינרית בשם "טעם התרבות". ספרה Washoku זכה ב-2006 בפרס IACP jane Grigson עבור מלגה מכובדת לכתיבת מזון והיה מועמד לפרס ג ' יימס בירד.