קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס מאצ'ה

מאפינס מאצ'ה
מאפינס מאצ'ה הוא חלב חינם ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, קמח עוגה, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מאפינס מאצ'ה, מאפינס שקדים Matchan, ו מאצ'ה מאפינס בוקר או כיכר.

הוראות

1
מנפים יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה, מאצ ' ה ואבקת סוכר לקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קמח עוגהקמח עוגה
מאצ ' המאצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה נפרדת, לטאטא את חלב הסויה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
סוימילקסוימילק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את סירופ המייפל ורוטב הסויה וממשיכים לטאטא ומשלבים אוויר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הוסף את שמן הירקות אם חלב הסויה שלך הוא לא במיוחד " עשיר."
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
סוימילקסוימילק
5
החזירו את תערובת הקמח. מקפלים אותו לתערובת חלב סויה בשתיים או שלוש קבוצות, ערבוב בעדינות לאחר כל תוספת לשלב. הבלילה המתקבלת צריכה להיות חלקה, עבה, ומעט קצף. שורה בודדת צורות cupcake freestanding, או 6-מאפין פח (אם זה יתאים הספינה שלך), עם נייר או לסכל ספינות ויוצקים ב 1/4 scant כוס הבלילה. הקש למטה לרמה הבלילה. אם אתה משתמש שעועית שחורה, במקום 6 או 7 שעועית על גבי הבלילה בכל כוס (המשקל של שעועית יגרום להם לשקוע).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
סוימילקסוימילק
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים את הכוסות המלאות באוניית קיטור שטוחה, עם גג מוגן בד. הגדר את הספינה מעל חום גבוה. ברגע שאתה שומע את המים רותחים, להתאים את החום כדי לשמור על זרימה יציבה של קיטור. קיטור במשך 15 עד 20 דקות, או עד צמרות מאפינס לפצח לפצל וקיסם מוכנס לתוך מרכז של מאפין יוצא נקי. תמיד להסיר את המכסה בזהירות כדי למנוע את האדים לשרוף את היד שלך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
7
להעביר את המאפינס כדי מגניב. שמור את הנייר או לסכל ספינות במקום עד מוכן לאכול. המאפינס ישמור על טמפרטורת החדר עד 6 שעות; כדי לשמור אותם רך ולח, למקם אותם במיכל סגור או להחליק אותם לתוך שקית resealable. כדי לאחסן יותר זמן, לקרר עד 2 ימים. כדי לחמם מחדש לפני ההגשה, למקם את המאפינס במיקרוגל (להסיר לסכל ספינות תחילה) ו zap על גבוה במשך 10 שניות.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
הודפס מחדש באישור מ Kansha: חוגגים יפן טבעוני ולא צמחוני מסורות על ידי אליזבת Andoh. זכויות יוצרים © 2010 By Elizabeth Andoh; photographs copyright © 2010 by Leigh Beisch. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc. ניו יורק.אליזבת ' אנדו היא הרשות האמריקאית למטבח היפני. היא הפכה את יפן לביתה מאז 1967 ומחלקת את זמנה בין טוקיו לאוסקה, כשהיא מנהלת תוכנית קולינרית בשם "טעם התרבות". ספרה Washoku זכה ב-2006 בפרס IACP jane Grigson עבור מלגה מכובדת לכתיבת מזון והיה מועמד לפרס ג ' יימס בירד.