מאפינס סובין תאנה
מאפינס סובין תאנה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 204 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם דגני סובין, רסק תפוחים טבעי, אבקת אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פוסט צימוקים סובין תפוח רוטב סובין דגנים מאפינס, מאפינס סובין קינמון תפוח / סופר סובין מאפין הבלילה, ו מאפינס סובין (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל מחבת מאפין 12 קיבולת עם ספריי בישול. דק לחתוך את כל התאנים.
בקערה גדולה, לשלב את הדגנים והחלב.
בואו לשבת עד מתרכך, על 5 דקות. בינתיים, לטאטא יחד את קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה ומלח בקערה נפרדת.
מוסיף את רסק התפוחים, דבש, שמן, מולסה, וביצה לתערובת הדגנים ומערבבים עד בשילוב.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד רק בשילוב. מערבבים בעדינות את התאנים הקצוצות. כפית את הבלילה למחבת מוכנה ומעל כל מאפין עם פרוסת תאנה. הקש על המחבת על הדלפק כמה פעמים כדי להסיר כל בועות אוויר.
אופים במשך כ 20 דקות או עד קיסם עץ מוכנס במרכז 1 של המאפינס יוצא נקי.
בואו להתקרר על מתלה תיל במשך 15 דקות. אם יש צורך, להפעיל סכין סביב מאפינס כדי לשחרר. Unmold ו מגניב לחלוטין על מדף.
מקור מצוין של: סיבים, ויטמין B6, ויטמין B12, חומצה פולית, מנגן, זרחן
מקור טוב של: Thiamin, Riboflavin, ניאצין, סידן, ברזל, מגנזיום, אשלגן, סלניום, אבץ