קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס פטל-תירס דל שומן

מאפינס פטל-תירס דל שומן
מאפינס פטל-תירס דל שומן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם צוף משמש, שמן זרעי ענבים, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, בייגל פחמימות נמוך-בצק ראש שמן קמח קוקוס, ו מאפינס תירס ריבה פטל.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו מחבת מאפין 12 כוס עם מצעי נייר או ריבועים 6 אינץ ' של נייר קלף וערפל עם ספריי בישול. (השתמש בנייר קלף אם אתה רוצה מאפין כיפה יותר; הבלילה תיצמד לנייר כפי שהוא עולה.)
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא את הקמח, קמח תירס, 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית. בקערה אחרת, לטאטא את החמאה, צוף משמש, שמן זרעי ענבים, תמצית וניל וגרידת תפוזים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
נקטר משמשנקטר משמש
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לנצח את החלבונים ביצה הנותרים 3/4 כוס סוכר בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטאטא את תערובת חלב החמאה לתוך החומרים היבשים עד רק רטוב. בעדינות לקפל את תערובת ביצה לבן עד כמעט בשילוב, ואז לקפל את פטל; לא overmix.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מחלקים את הבלילה בין הכוסות מוכנות (כף גלידה עובדת היטב).
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
6
אופים עד שקיסם מוכנס לתוך מאפין יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את המאפינס מן המחבת להתקרר על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
צילום: סטפני פולי