מאפינס צימוקים שיבולת שועל
מאפינס צימוקים משיבולת שועל יכול להיות רק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 254 קלוריות . מתאים ל-12 ומחירו 23 סנט למנה מנות. אם יש לכם סוכר חום, שיבולת שועל לבישול מהיר, שמן צמחי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה עובד היטב כארוחת בוקר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 33% . הציון הזה גרוע למדי. נסו עוגיות שיבולת שועל ללא גלוטן , לחם שיבולת שועל ללא גלוטן ועוגיות פקאן צימוקים מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מערבבים שיבולת שועל וחלב. בקערה קטנה מערבבים את הביצה, הסוכר החום והשמן; מערבבים פנימה תערובת שיבולת שועל.
מערבבים את החומרים היבשים; מערבבים לתוך הבלילה רק עד להרטבה. מקפלים פנימה צימוקים.
ממלאים כוסות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר בשלושה רבעים.
אופים ב-400 מעלות למשך 15-18 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.