מאפינס תפוח אגוז ג'מבו פלאפי
מאפינס תפוח אגוז ג'מבו פלאפי הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, תמצית ונילן, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מאפינס אגוז בננה ג'מבו, פנקייק אגוז תפוח רך, ו עוגת תפוחים מאפינס ג'מבו.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מעיל העליון ואת הקרביים של מחבת מאפין ג ' מבו עם ספריי בישול, או קו עם ניירות מאפין.
בקערה גדולה, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה, 1 1/4 כוסות סוכר, וניל, ומלח עד אור ורך. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
מערבבים יחד את 1 3/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, ו 1/2 כפית קינמון. מערבבים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב רק עד משולב. מקפלים תפוחים ואגוזים. סקופ לתוך כוסות מאפין למלא 3/4 מלא. מפזרים קלות את צמרות עם פירורי קינמון.
כדי להפוך קינמון להתפורר: בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס סוכר לבן, 1/2 כפית קינמון, 3 כפות קמח לכל מטרה, ו 2 כפות חמאה קוביות.
מערבבים יחד באמצעות בלנדר מאפה, או שני סכיני חמאה. ציפוי הקרמבל צריך להיות דומה אפונה קטנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד צמרות זהובות חום, וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי. אם הם משחימים מהר מדי, מכסים בנייר כסף.
להסיר מחבתות, מגניב על מתלה חוט.