קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפי סמוסה ירקות הודיים מזרח

מאפי סמוסה ירקות הודיים מזרח
המתכון המזרח הודי ירקות מאפים סמוסה יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בערך 50 דקות. מתאים ל-12 מנות. מתאבן זה יש 428 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, כמון טחון, אבקת קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל סמוסה הודי, סמוסה הודית קלה, ו הודי בסגנון Samosa Potpie (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף תפוחי אדמה; לחתוך לרבעים ומבשלים עד במכרז במים מלוחים רותחים בעדינות; לנקז; תפוחי אדמה מחית בצפיפות בקערה גדולה; להוסיף 1 כוס בצל קצוץ דק, 3/4 כוס אפונה קפואה מופשר, 2 קוביות seeded anaheim chilies, 2 כפות טחון כוסברה טריה ו 2 כפות טחון מנטה טרי.טוסט 1/2 כפית זרעי כמון במחבת מעל חום בינוני, עד זרעים להיות ארומטי ופופ קל; להוסיף את שאר החומרים בקערה גדולה; לטאטא יחד את התבלינים הנותרים בכוס או קערה קטנה יותר: 2 כפות מיץ לימון טרי או 2 כפות מיץ לימון, 1 כף שמן זית, 2 כפות כוסברה הקרקע, 1/2 כפיות אבקת ג ' ינג ' ר קארי, 1 כפית כמון הקרקע, 1 כפית מיץ שום-להדביק (או 1/2 כפית כל) ו 1/4 כפית מלח ים; תערובת של מלח; תערובת של 1/4 כפית מלח; עד התערובת משולבת היטב.מדוד את כל מרכיבי המאפה הביתיים הקלים לקערה גדולה של מעבד מזון; מעבד רכיבים למשך דקה או עד שהבצק יוצר לכדור.מניחים את הבצק על משטח חלק ונקי מפוזר בקמח; מתגלגלים לתוך גיליון בצק בעובי 1/8 עד 1/4 אינץ'; מפזרים קמח כדי למנוע את דבק הסיכה במידת הצורך.חותכים את גיליון הבצק לעיגולים על ידי לחיצה על כוס שתייה גדולה מעל הבצק, מתגלגלים מחדש שאריות במידת הצורך; חזור על התהליך עד שכל הבצק משמש.מניחים מתלה תנור למרכז המיקום; מחממים תנור ל 204°. SPOON על 1 כף סמוסה ירקות מילוי על חצי אחד של כל מעגל מאפה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' (להוסיף רק מספיק מילוי ללא overstuffing); לקפל כל מעגל מאפה על חצי כדי ליצור מחזור; לחץ על קצה עגול של תהפוכות בעדינות עם מזלג (אם יש לך שאריות מילוי, אתה יכול לשמש סלט תפוחי אדמה הודי טעים מאוחר יותר!).להרים את הפיתולים עם מרית מתכת; לסדר על גיליון עוגיות משומן; מברשת עם שמן זית.אופים turnovers 15-20 דקות, או עד חום זהוב.מגישים עם צ 'אטני אפור גדול או צ' אטני מנטה וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ררסק שום ג ' ינג ' ר
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
מלח ים משובחמלח ים משובח
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מנטה צ ' אטנימנטה צ ' אטני
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
מנטה טרייהמנטה טרייה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשגרגרי בוליון ירקות או 1 כף גרגר בוליון עוףגרגרי בוליון ירקות או 1 כף גרגר בוליון עוף2חתוכים לקוביות זרע צ'ילי anaheimחתוכים לקוביות זרע צ'ילי anaheim1חתיכות טופי הית' ברזרעי כמון קלוייםזרעי כמון קלויים1חתיכות טופי הית' ברבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות2חתיכות טופי הית' ברבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות1עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות6311 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה טריה טריהכוסברה טריה טריה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטחון של נענע טריטחון של נענע טרי1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר-שום להדביק (או 1/2 כפית כל אחד)ג'ינג'ר-שום להדביק (או 1/2 כפית כל אחד)1אוראו ממולאים כפוליםכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname2חתיכות טופי הית' ברכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ לימון טרי או 2 כפות מיץ לייםמיץ לימון טרי או 2 כפות מיץ ליים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן צמחי או 3/4 כוס שמן זית בהירשמן צמחי או 3/4 כוס שמן זית בהיר11 כף אורגנו מיובשמיץ לימון טרי או 1 כף מיץ לייםמיץ לימון טרי או 1 כף מיץ ליים791 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר12שרימפס וורידיםשמן זית, להשרות לפני האפייהשמן זית, להשרות לפני האפייה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק0חתיכות טופי הית' ברבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואה מופשרתאפונה קפואה מופשרת907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה מבושלים קלופיםתפוחי אדמה מבושלים קלופים1חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובחמלח ים משובח

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ז ' ול טיילור גרונר Veltliner עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
ז ' ול טיילור גרונר Veltliner
ז ' ול טיילור גרונר Veltliner
יין תוסס מלא לימון ואפרסקים לבנים עם ציפוי עדין של וניל ועקיצה של פלפל לבן. הוא מספק עמוד שדרה יבש ויפה אך הוא שכבתי וקרם עם חומציות רכה וניואנסים אגוזים. הוא בהיר ורענן עם עושר גדול ומרקם מן התסיסה הפראית ומספק גימור ארוך במיוחד, הרמוני.