מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פלפל קאיין, פלחי ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: מאת ג'יליאן מייקלס מאסטר מטבוליזם שלך ספר בישול: מאפינס בננה אוכמניות, מאהי דג טאקו עם צ'יפוטלה סלסה מנגו, ו מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי.
הוראות
1
בקערה בינונית, להקציף יחד 2 כפות של מיץ לימון, 2 כפות של מיץ תפוזים, שום, אבקת צ ' ילי, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כגון קנאת מלאך
אבוקדו האס מעוך קלות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
תן לעמוד לפחות 10 דקות, או לכסות ולמקם במקרר עד 4 שעות. בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את המנגו, בצל, כוסברה, צ ' ילה, ונותר 1 כף כל סיד ומיץ תפוזים. מערבבים בעדינות עד משולב היטב. מניחים בצד במקרר אם אתה משרה את הדגים יותר מכמה דקות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות לפני ההגשה. במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הדג ואת המרינדה שלה ומבשלים 3 עד 4 דקות, פונה לעתים קרובות, עד הדג הוא אטום. בעוד הדג מבשל, לעטוף את טורטיות במגבות נייר לח מיקרוגל על כוח גבוה במשך 30 שניות. מקפלים בעדינות את האבוקדו לתערובת המנגו. מחלקים את הדגים באופן שווה בין טורטיות. מחלקים את תערובת המנגו בין טאקו, כפית אותו על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.