מבחר דני יחיד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1258 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. לכי לחנות וקחי צ'אטני חמוציות, חלב, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: גבינת שמנת אישית דנית, Arlequin du Potager en Aigre-Doux (מבחר ירקות חמוץ מתוק), ו כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו.
הוראות
1
REMONCE: שמנת החמאה, סוכר (וקינמון, אם הוסיף). שמור בקירור עד מוכן לשימוש.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
טפטוף בחמאה המומסת בערבוב.(עושה 3/4 כוסות).מילוי גבינה: ערבבו את הסוכר עם גבינת השמנת הריכה עד לשילוב יסודי. אל תרביץ יותר מדי או תתעודד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
מיץ לימון, אופציונלי
1
לטאטא כמות קטנה מאוד של חלב לתוך הסוכר עד שכל הגושים נעלמו. המשך להוסיף חלב, כמה טיפות בכל פעם, עד שהוא סרטים את הלוח (עושה 1/2 כוס). כדי להרכיב מאפים: מחממים תנור ל 350 מעלות F. על משטח מקומח קלות, לגלגל כל גיליון של בצק עלים החוצה למלבן מדידה קצת יותר גדול מ 20x1
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מורחים כל עם מילוי על פי בחירתך. באמצעות שטיפת ביצים, מברשת שני קצוות של כל ריבוע.מקפלים מעל לעשות צורות משולש.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
תערובת עוגה טבעית באריזה
2
מניחים על מגש גיליון מצופה בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
חותכים שלושה חריצים אלכסוניים קטנים בחלק העליון של איבודי.
4
מברשת קלות עם יותר ביצה לשטוף ומפזרים קצת סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
תערובת עוגה טבעית באריזה
5
אופים כ 20 דקות או עד חום זהוב.דני: בעוד עדיין חם, מברשת קלות עם ריבת משמש מחומם.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מפזרים קצת סוכר קינמון על ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
2
מברשת שני קצוות של הכיכר עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
3
חותכים חריץ מכל פינה כמעט למרכז, לעצור ממש קצר של המרכז. מקפלים כל קצה אחר למרכז, חופפים אותם, ולחץ בחוזקה.
4
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. לחץ על המרכז למטה עם האצבע שלך שבו הקצוות חופפים. מלא עם 1/2 כפית עגולה ריבה או מילוי.
מרכיבים שתצטרך
ריבה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
5
מברשת עם ביצה לשטוף, ואז מפזרים קצת סוכר גס,.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גס
תערובת עוגה טבעית באריזה
6
אופים כ 20 דקות, או עד צבע יפה.מעטפות: להפוך את הריבוע כך נקודה היא בחלק העליון. לשים תל מוארך של כ 2 כפות של מילוי גבינה מלמעלה למטה. ביצה לשטוף את הפינות בצד. מקפלים פינה אחת מעל המילוי ולחץ בחוזקה. מקפלים את הקצה השני על החלק העליון ולחץ בחוזקה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים על תבנית אפייה מרופדת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
8
מברשת עם ביצה לשטוף ומפזרים סוכר וכמה שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
1
מניחים כף מעוגלת של מילוי גבינה באמצע הכיכר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2
צחצח את הפינות עם שטיפת ביצים. מקפלים שני צדדים מנוגדים למעלה ולחץ בחוזקה, כמו במעטפות לעיל. תביא את הפינה התחתונה למעלה ולחץ בחוזקה על הקפל. לבסוף, להביא את הפינה העליונה מעלה על פני הקפל ולצבוט אותו לאטום.שטיפת ביצים ומפזרים את החלק העליון עם streusel.