קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: אטריות אורז עם ברוקולי סיני ופטריות שיטאקה

מבשלים את הספר: אטריות אורז עם ברוקולי סיני ופטריות שיטאקה
המתכון לבשל את הספר: אטריות אורז עם ברוקולי סיני פטריות שיטאקה יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם ברוקולי, שמן canolan, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: פטוצ'ין עם תירס, בייקון ופטריות שיטאקה, מבשלים את הספר: סרטנים ואטריות אורז, הסעודה האחרונה של צ'ול לי לוק, ו אטריות אורז עם טופו במרינדה ופטריות שיטאקה.

הוראות

1
מכסים את האטריות במים חמים מאוד בקערה גדולה, ולתת להשרות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים את האטריות, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף את הברוקולי; לבשל עד במכרז פריך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
5
ניקוז; להפריש.
6
מערבבים יחד את תמרי, רוטב דגים, חומץ, סוכר, ואת המלאי בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תמריתמרי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מחממים את שמן הקנולה במחבת nonstick גדולה או ווק על חום בינוני עד אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, פטריות; לבשל, ערבוב, עד הפטריות רכות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
9
מוסיפים את התערובת התמרית למחבת; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מערבבים בתערובת קורנפלור, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תמריתמרי
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
מוסיפים את האטריות השמורות ואת הברוקולי, יחד עם הבצל הירוק, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
טפטוף עם שמן שומשום, ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
12
מגישים עם פתיתי פלפל אדום, זרעי שומשום, ומלח לפיזור, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק