קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים

מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים
מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, חלמון ביצה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 60 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו מבשלים את הספר: עוגות גבינת עיזים, מבשלים את הספר: בראוניז גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז (מתכונים דומים).

הוראות

1
Whir שתי ביצים וחלב בבלנדר (רצוי) או מעבד מזון מצויד להב החיתוך עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את הקמח והמלח; מערבבים או מעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
גריז קל מחבת nonstick 8 אינץ '(20 ס " מ) עם קצת חמאה על כמה מגבת נייר מרופדת. הגדר את המחבת מעל חום בינוני, לתת לו להתחמם קצת, ואז לשפוך 2 כפות של הבלילה קמח. לסובב ולנער את המחבת כך הבלילה מכסה באופן שווה התחתון שלה. מבשלים עד סט, כ -30 שניות. הפוך את הקרפ, ואז מבשל לעוד 30 שניות בערך, רק עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים את הקרפ מהמחבת לצלחת או קרש חיתוך; מכסים במגבת מטבח נקייה. חמאה המחבת שוב, להוסיף 2 כפות נוספות של הבלילה, ולהמשיך, חוזר עד בחילה, עד שיש לך 16 קרפים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
עבור המילוי, מערבבים את הגבינה הטרייה או גבינת עיזים רכה, חלמון ביצה, סוכר ווניל בקערה גדולה עד שמנת. הגדר אחד הקרפים על משטח העבודה שלך, תלולית 2 כפיות של תערובת גבינה זו באמצע קרפ, לשטח את המילוי קצת, לקפל את שני הצדדים של קרפ שמאלה וימינה על המילוי, לקפל את התחתונה, החלק הקרוב אליך. עכשיו לגלגל את קרפ ממך, כך שהוא מתקפל לתוך שקית קטנה. הניחו בצד תחת מגבת מטבח נקייה והמשיכו למלא את כל הקרפים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
קרפיםקרפים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים 2 כפות של החמאה וכמחצית הבלינצ ' ס. מטגנים אותם משני הצדדים עד קריספ וחום, על 4 דקות בסך הכל, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
8
מעבירים אותם למגש הגשה, מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות למחבת, ומטגנים את השאר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף