קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: גאלט קרם תאנה ודבש

מבשלים את הספר: גאלט קרם תאנה ודבש
לבשל את הספר: תאנה ודבש קרם גאלט עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 441 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך 4 חמאה, קורנפלור, קרם פרש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: תפוח גאלט, מבשלים את הספר: גאלט של אפרסקים ועגבניות לבנים, ו לבשל את הספר: דבש Spareribs (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את קרם מאפה, לשים את זרעי שעועית וניל לתוך מחבת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את חצי וחצי ווניל שעועית תרמיל ומבשלים מעל חום בינוני עד חם, אבל לא רותח. בנפרד, לטאטא את חלמונים ביצה, דבש, סוכר, ומלח יחד בקערה ולהמשיך לטאטא עד מעט מעובה וקל יותר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף את עמילן התירס והקציף עד בשילוב. לאט לאט לשפוך חצי הנוזל החם לתוך תערובת חלמון, ערבוב כל הזמן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את תערובת החלמון בחזרה למחבת הרוטב ומבשלים על חום בינוני, עד שהתערובת מתחילה להתעבות ולבועות. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת, ואז לטאטא את החמאה. זרוק את תרמיל וניל שעועית. מערבבים מדי פעם עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
קו גיליון אפייה עם נייר קלף או משמנים אותו בנדיבות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מגלגלים את הבצק למעגל 13 עד 14 אינץ', ולאחר מכן מעבירים לסדין האפייה מוכן. זה צריך לשמוע קצת את הסדין.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מורחים את הקרם מאפה מקורר על הבצק, משאיר גבול 2 אינץ ' מסביב לקצה. מסדרים את רבעי התאנה בתבנית מעגלית, צד העור כלפי מטה וגזע בסופו פונה למרכז, שוב משאיר גבול 2 אינץ ' סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
8
מפזרים את הסוכר על התאנים. מקפלים את הקצה החיצוני של הבצק על התאנים החיצוניות ביותר, מקפלים את הבצק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
9
שים את galette במקרר במשך 1 שעה כדי להירגע ולהרפות את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים את הגלט בשליש התחתון של התנור במשך 50 עד 60 דקות. מגניב במשך 30 דקות לפני ההגשה, עם מנה של קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
אחסון: מכוסה במגבת תה, גאלט זה ישמור בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
13
בצק גאלט
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
14
-עושה אחד 10 אינץ קרום גאלט -
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
15
שים את הקמח, הסוכר, ואת slat לתוך קערה, מערבבים לשלב, ואז לשים את הקערה במקפיא במשך כ 10 דקות, עד קר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
חותכים את החמאה לקוביות 1/2 אינץ', ולאחר מכן מוסיפים אותו לתערובת הקמח וזורקים עד שכל קוביית חמאה מצופה בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
17
חותכים את החמאה לתוך הקמח באמצעות בלנדר מאפה, מעבד מזון, מיקסר חשמלי, או את הידיים, רק עד המרכיבים הופכים גס ומתפורר והחמאה היא מעט קטנה יותר מאשר אפונה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
18
מערבבים את המים ומיץ לימון יחד, ואז לטפטף על הבצק, זורק עם מזלג כדי להפיץ את הנוזל. המאפה יהיה שאגי אבל צריך להחזיק יחד כאשר לחץ בכף היד שלך; אם לא, להוסיף כפית נוספת או שתיים של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
19
לזרוק את המאפה על משטח עבודה מקומח קלות ולחץ על הבצק, מקפל אותו על עצמו כמה פעמים עד שהוא מחזיק יחד. נסה לא להתמודד עם זה יותר מדי או שזה יהיה חם עלול להיות מפותח. לשטח את הבצק החוצה לתוך דיסק בעובי כ 1 אינץ'. לעטוף בניילון נצמד וצינה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
20
אחסון: אם עטוף היטב, הדיסק ישמור במשך 3 ימים במקרר, או עד 3 חודשים במקפיא. להפשיר את הבצק הקפוא במקרר במשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק