קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מבשלים את הספר: חומוס אדממה

מבשלים את הספר: חומוס אדממה
גשו לסופר וקנו פולי אדממה, שום קלוי, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: נאגטס טופו מיסו עם Edamame, מבשלים את הספר: חומוס מלא, ו חומוס אדממה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את האדממה במחבת ומכסה במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד השעועית רכה.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים וקרים מתחת למים זורמים כדי לתקן את הצבע הירוק הבהיר. שמור 2 או 3 edamame להשתמש כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
3
שים את כל החומרים למעבד מזון. תהליך עד חלקה. לטעום, ולהתאים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
לארוז לתוך מיכל קטן שמתאים לתוך תיבת בנטו שלך.
5
מקשטים על גבי עם שעועית אדממה כולה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
6
הערה: כדי לצלות שום לעטוף ראש שלם של שום בנייר כסף ואופים ב 177° במשך 45 דקות או עד רך וחום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ