קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: לינגוויני עם פול, שום, עגבניות ופירורי לחם

מבשלים את הספר: לינגוויני עם פול, שום, עגבניות ופירורי לחם
לך לחנות ותביא רוטב עגבניות, שמן זרעי ענבים, פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: אטריות ביצים עם פול, כרישה, ומורל, מבשלים את הספר: ריגטוני עם כרובית, פקורינו, פלפל חריף ופירורי לחם, ו מבשלים את הספר: סלמון עם עגבניות, שמיר, ומרק שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים סיר גדול של מים על להרתיח ומלח אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בינתיים, לחמם את שמן זרעי הגפן על חום גבוה. לאחר דקה, להוסיף את השום. לבשל אותו, ערבוב מדי פעם, במשך דקה או שתיים עד שהוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את favas ומערבבים או לזרוק כדי לצפות אותם בשמן. לאחר 30 שניות, מוסיפים את מרק הירקות (בזהירות, בתוספת אחת גדולה) כדי לקרר את המחבת. מערבבים או לנער את המחבת, ואז לחכות מרק לבוא לרתיחה ולהוסיף את רוטב העגבניות, כפית מלח, פתיתי פלפל אדום. זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים ומוסיפים את החמאה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב החם. כבה את החום וזרוק את הפסטה כדי לצפות אותו ברוטב. מנה את הפסטה בין קערות הגשה ומקשטת בשמן זית, גבינה מגוררת ופירורי לחם. תציע פלפל שחור ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך