מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 512 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו זרעי הל, סוכר, שוקולד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, מבשלים את הספר: מוס שוקולד פשוט, ו Cook the Book: Saffron-Cardam Macaroons (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח את החלבונים ביצה עד קצף, ואז בהדרגה להוסיף את הסוכר להכות עד חלקה המשרד, אבל לא יבש או קשה. תשאיר את הלבנים בקערה עם מקציף.
שים את השוקולד, מים והל בקערה של 1 ליטר והניח אותה על מחבת של מים רותחים. מערבבים מדי פעם עד השוקולד נמס, ואז לכבות את החום ולהסיר את הקערה. במהירות לטאטא את חלמוני הביצה לתוך השוקולד, ולאחר מכן להוסיף את החמאה ומערבבים אותו עד שהוא נעלם. אם זה נראה לקחת קצת זמן כדי להמיס, להחזיר את הקערה למחבת של מים חמים כדי להאיץ את הדברים יחד אבל בלי להפעיל את החום. אתה לא רוצה להסתכן בבישול הביצים.
ברגע שהחמאה נמסה, חזור לחלבוני הביצה והקציף אותם לכמה שניות כדי להחזיר אותם יחד. מקפלים אותם לתערובת השוקולד, ולאחר מכן מחלקים הכל בין מנות קינוח להכניס למקרר. זה יקבע בעוד שעה בערך.
כדי לשרת, או לשפוך את השמנת מעל, כך שכל ביס של מוס מגיע עם קצת שמנת בו, או שוט עד שהוא רך ואוורירי, להמתיק אותו עם כפית או שתיים של סוכר, ואז ערימת אותו על מוס.