מבשלים את הספר: מרק בוטנים
לבשל את הספר: מרק בוטנים הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 584 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, בוטנים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: חמאת בוטנים וריבה, לבשל את הספר: מרק כרוב חמוץ סלובקי, ו מבשלים את הספר: מרק סרטנים במרילנד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הסלרי והבצל. מבשלים עד הבצל שקוף, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים לשלב. מערבבים במניות עוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עבור טעמים לשלב, 30 דקות.
להקציף חמאת בוטנים, מיץ לימון, מלח, מלח סלרי עד חלקה היטב בשילוב. לטעום ולהתאים לתיבול עם מלח.
מפזרים בוטנים על גבי לפני ההגשה.