מבשלים את הספר: סטייקים פולנטה עם אספרגוס פסטו, עגבניות שרי, בוראטה
מבשלים את הספר: סטייקים פולנטה עם פסטו אספרגוס, עגבניות שרי, בורטן נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. 97 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך מלח, גבינת מוצרלה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מבשלים את הספר: עגבניות ירושה ג'ינג'ר במרינדה עם אבטיח , בוראטה, & ארוגולה מתובל, מבשלים את הספר: עגבניות קלויות ופסטו זרעי דלעת, ו לבשל את הספר: סאלינה בסגנון Spaghettini עם עגבניות שרי (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9 × 13 אינץ ' תבנית אפייה, ומניח אותו בצד.
בתנור הולנדי גדול או קומקום, להביא את המים והחלב לרתיחה.
מוסיף את הפולנטה בזרם עדין, לטאטא כמו שאתה שופך. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לטאטא את פולנטה עד זה התעבה, כ 10 דקות.
מוסיפים את החמאה והמלח, וממשיכים לטאטא עד שרוב הנוזל התאדה, על3 דקות.
יוצקים את הפולנטה לתבנית אפייה מוכנה, להחליק אותו עם מרית כדי להפוך שכבה אפילו. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך 2 שעות או עד 2 ימים.
חותכים את הפולנטה ל-12" סטייקים", ומלטפים כל אחד מהם יבש במגבת נייר (ייתכן שיש עיבוי כלשהו מהמקרר).
מברשת שני הצדדים של כל סטייק פולנטה עם שמן זית.
מניחים את הסטייקים על תבנית אפייה ואופים בתנור במשך 30 עד 40 דקות, עד צמרות יש השחמה.
בינתיים, להכין את פסטו: להביא סיר מים מלוחים בכבדות לרתיחה. תחבוש את האספרגוס בשתי קבוצות עד ירוק בהיר ופשוט רך, 1 עד 2 דקות. השתמש מלקחיים כדי להעביר את האספרגוס לאמבט קרח, או לשים אותם במסננת ולשטוף מתחת למים קרים.
חותכים את האספרגוס לחתיכות 1 אינץ'. שים 2 כוסות של חתיכות גבעול במעבד מזון קטן, שמירה על הטיפים.
מוסיף את המנטה, שום, מיץ לימון, צנוברים, שמן זית, ומלח, ודופק.
מוסיפים 1/3 כוס מים, ואת הדופק עד התערובת יש את העקביות של פסטו.
מערבבים בפרמזן, וטעם לתיבול.
מניחים את עצות אספרגוס שמורות בקערת ערבוב, ולזרוק עם עגבניות, בוראטה, שמן זית, ומלח.
כדי להגיש, מניחים סטייק פולנטה חם במרכז כל צלחת, ומעלים אותו עם מנה נדיבה של פסטו וכפית מלאה של ציפוי עגבניות הדובדבן.