מבשלים את הספר: סלק מבושל עם סלק ירוק זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: סלק מבושל עם סלק ירקות וג'ינג'ר. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך סלק, סראנו צ'יילס, ג' ינג'ר לאורכו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: בצל מבושל עם מרז'ורם, סלק מבושל ירוק, ו מבשלים את הספר: הודו צלוי של מגי, תפוחי אדמה פטרוזיליה, וקישואים מבושלים (מתכונים דומים).
הוראות
להפריד את הירוקים מן נורות סלק (אתה יכול לחתוך אותם או לסובב, למשוך, ולקרוע אותם משם-מה מצב הרוח שלך). יש לשטוף את הירוקים מתחת למים זורמים קרים ולנער את המים העודפים. מסדרים את הירוקים בערימה על קרש החיתוך וחותכים את החבורה לחתיכות דקות-כולל את הגבעולים האדומים העמוקים, העסיסיים,
להעביר אותם לקערה קטנה. לקצץ ולהשליך את שני הקצוות של כל נורה סלק. לקלף אותם עם מקלף ירקות, ולאחר מכן לשטוף תחת מים זורמים.
חותכים את הנורות לקוביות 1 אינץ'.
מחממים את השמן בסיר בגודל בינוני על חום בינוני גבוה.
מוסיף את זרעי החרדל, לכסות את המחבת, ומבשלים עד הזרעים הפסיקו popping( לא כמו פופקורן), על 30 שניות.
מוסיפים את הסלק, עלי קארי וצ ' ילי. מוקפץ לטגן את הסלק האדום עם זרעי החרדל, 1 עד 2 דקות. לאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת, ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הסלק הם מטוגנים, 10 עד 15 דקות. (הסלק יזיע, וישחרר קצת נוזל, שבו הם יבשלו.)
מוסיף את סלק ירוק, מלח, זנגביל, ו 1 כוס מים. לאחר הקארי האדום בדם מגיע לרתיחה, לכסות את המחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסלק ספגו את רוב הנוזל והם רכים כאשר נבדק (או יותר כראוי, טעם), 25 עד 30 דקות. אז תגיש.