קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

מבשלים את הספר: סלק מבושל עם סלק ירוק זנגביל

מבשלים את הספר: סלק מבושל עם סלק ירוק זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: סלק מבושל עם סלק ירקות וג'ינג'ר. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך סלק, סראנו צ'יילס, ג' ינג'ר לאורכו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: בצל מבושל עם מרז'ורם, סלק מבושל ירוק, ו מבשלים את הספר: הודו צלוי של מגי, תפוחי אדמה פטרוזיליה, וקישואים מבושלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להפריד את הירוקים מן נורות סלק (אתה יכול לחתוך אותם או לסובב, למשוך, ולקרוע אותם משם-מה מצב הרוח שלך). יש לשטוף את הירוקים מתחת למים זורמים קרים ולנער את המים העודפים. מסדרים את הירוקים בערימה על קרש החיתוך וחותכים את החבורה לחתיכות דקות-כולל את הגבעולים האדומים העמוקים, העסיסיים,
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
להעביר אותם לקערה קטנה. לקצץ ולהשליך את שני הקצוות של כל נורה סלק. לקלף אותם עם מקלף ירקות, ולאחר מכן לשטוף תחת מים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים את הנורות לקוביות 1 אינץ'.
4
מחממים את השמן בסיר בגודל בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיף את זרעי החרדל, לכסות את המחבת, ומבשלים עד הזרעים הפסיקו popping( לא כמו פופקורן), על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הסלק, עלי קארי וצ ' ילי. מוקפץ לטגן את הסלק האדום עם זרעי החרדל, 1 עד 2 דקות. לאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת, ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הסלק הם מטוגנים, 10 עד 15 דקות. (הסלק יזיע, וישחרר קצת נוזל, שבו הם יבשלו.)
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
עלי קאריעלי קארי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיף את סלק ירוק, מלח, זנגביל, ו 1 כוס מים. לאחר הקארי האדום בדם מגיע לרתיחה, לכסות את המחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסלק ספגו את רוב הנוזל והם רכים כאשר נבדק (או יותר כראוי, טעם), 25 עד 30 דקות. אז תגיש.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי