קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות77
מגזין

מבשלים את הספר: פיצה עם נקניק ופלפלים

מבשלים את הספר: פיצה עם נקניק ופלפלים
אם יש לך מוצרלה, חומץ בלסמי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פלפלים Piedmontese, מבשלים את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חריפים טורקיים, ו לבשל את הספר: פיצה ביצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפורר את הנקניק לתוך מחבת sauté קטנה ומבשל על אש בינונית, ערבוב מדי פעם לשבור את כל גושים, עד חום זהוב, על 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים את השמן והשום במחבת קטנה ומבשלים על אש בינונית נמוכה רק עד השום הוא בקושי זהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים את הצלפים וחומץ בלסמי בקערה קטנה ומקציפים בשום ובשמן. מתבלים במלח לפי הטעם ופתיתי הפלפל האדומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיף את הפלפלים, ערבוב בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
5
מורחים את רוטב העגבניות באופן שווה על קרום הפיצה האפוי, ומשאירים גבול 1/2 אינץ'. לפזר את הנקניק על הרוטב ולסדר את הפלפלים על גבי. לפזר את הגבינות באופן שווה על הפיצה. לצלות לפי ההוראות, ולאחר מכן לחתוך 6 פרוסות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
בצק פיצה
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
7
- עושה 2 ק " ג -
8
לטאטא את המים החמים, שמרים, וסוכר יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
תן לעמוד במקום חם במשך 10 דקות, או עד השמרים הוא קצף.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
10
מערבבים את הקמח והמלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם וו הבצק ומערבבים היטב. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את תערובת השמרים ושמן, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
המשך לערבב, בהדרגה להגדיל את מהירות המיקסר עד בינוני גבוה, עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
להעביר את הבצק למשטח מקומח קלות ולתת לו כמה סיבובים ביד כדי לסיים ללוש אותו; זה עדיין יהיה דביק מעט.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
13
לחלופין, לשלב את הקמח והמלח בקערה גדולה לטאטא יחד. הפוך באר במרכז החומרים היבשים ולהוסיף את תערובת שמרים ושמן. באמצעות כף עץ, מערבבים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים עד שהתערובת נוקשה מדי כדי לערבב, ולאחר מכן לערבב עם הידיים בקערה עד שהבצק מגיע יחד ומושך מן הצדדים של הקערה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין קלות ללוש, הוספת קמח רק כמה שצריך כדי למנוע דבק, עד חלקה, אלסטי, ורק מעט דביק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מעבירים את הבצק לקערה משומנת גדולה, פונים למעיל, מכסים במגבת מטבח או בניילון נצמד, ומניחים לעלות במקום חם למשך 1 עד 1/2 שעות, עד להכפלת גודלו.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
Punch למטה את הבצק ולהפוך אותו על משטח עבודה משוריין היטב. מחלקים אותו ל 8 חתיכות (כ 4 אונקיות כל) ולעצב כל אחד לכדור. מכסים במגבת תה ונותנים לעמוד במשך 15 דקות לפני מתיחה של הבצק. או, לטיפול קל יותר, להעביר את הכדורים לתבנית אפייה מקורנת לקרר עד קר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
תהתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
16
אבק משטח עבודה גדול עם תערובת של קמח וסולת. אם הבצק כבר בקירור, להעביר כדור אחד למשטח העבודה ולתת לעמוד רק עד עדיין קר אבל לא קר (כ 16° אם נבדק עם מדחום מיידי לקרוא).
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
17
בינתיים, מחממים את מחבת המחבת מעל חום בינוני עד חם מאוד, על 5 דקות (במסעדה, אנו משתמשים במדחום אינפרא אדום דיגיטלי כדי לאמוד את הטמפרטורה של המחבת, אשר, באופן אידיאלי, צריך להיות 191°).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
שימוש בידיים שלך, להתחיל ללחוץ ולמתוח את הבצק לתוך סיבוב 9 עד 10 אינץ', הוספת רק קמח נוסף מספיק סולת על משטח העבודה כדי לשמור על הבצק מלהידבק; באמצעות יד אחת כמדריך, מדרון שפה עבה מעט סביב מעגל הבצק. לעבוד מהר, להיזהר לא overwork הבצק; אם הוא מתנגד או מתכווץ בחזרה כפי שאתה לעצב אותו, לתת לו לנוח לזמן קצר לפני שתמשיך. (אם אתה מעדיף, אתה יכול לגלגל את הבצק עם מערוך. קמח קל את משטח העבודה ואת מערוך; מפזרים את מערוך עם יותר קמח במידת הצורך כדי למנוע דבק.)
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
19
בזהירות למקם את הבצק עגול על מחבת מחומם מראש לבשל עד בקושי שיזוף בצד הראשון משחימים בכמה כתמים, 2 עד 3 דקות. כאשר הקרום מבשל, אם אתה רואה חלקים שנשארים לא מבושלים, במיוחד חלקים עבים יותר, פשוט לחץ אותם על המחבת כך שהם מבשלים קצת יותר; לאחר הבצק יש להגדיר, אתה יכול להזיז את הקרום סביב לפי הצורך לבישול אפילו יותר. הפוך את הקרום מעל ומבשלים עד הצד השני יבש לחלוטין, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
אנו ממליצים לעשות רק פיצה אחת בכל פעם ומגישים כל אחד ברגע שזה נעשה. אם אתה צריך לעשות הרבה למסיבה גדולה, לבשל כמה מהם פעם אחת (undercook אותם מעט) ולאחר מכן לחמם אותם בתנור חם לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
21
מניחים את קרום הפיצה parbaked על קליפת פיצה או תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
22
מורחים את רוטב העגבניות באופן שווה על הקרום, משאירים גבול 1/2 אינץ ' מסביב, ומעל לכל שאר החומרים כפי שצוין במתכון הפרט. (לא לשים את הרוטב וכל מרכיבים אחרים על קרום הפיצה עד מוכן לצלות אותו, או הקרום עלול להיות רטוב.)
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
23
החלק את הפיצה תחת המטגן, כ 4 אינץ ' ממקור החום, ו לצלות במשך 7 או 8 דקות (או כפי שצוין אחרת במתכון הפרט), עד החומרים לציפוי מחוממים ו/או מבושל דרך ואת הקרום הוא חרוך שלפוחיות כתמים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
24
סיים את הפיצה עם כל שאר החומרים, כמתואר במתכון האישי, וחתוך לפרוסות עם גלגל פיצה, מזמרה במטבח, או סכין חדה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
25
מגישים חם.