מבשלים את הספר: פלר בורגר עם כמהין
המתכון לבשל את הספר: פלר בורגר עם כמהין יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 970 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 69 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי כוסברה, כמהין, מרק עוף ארוז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו מבשלים את הספר: כמהין שוקולד לבן, לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר, ו מבשלים את הספר: בורגר וצ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את ההמבורגרים, לעצב את הבשר לתוך 4 קציצות בגודל שווה על 1 אינץ ' עבה. ידית קלות כדי לשמור על מרקם אור ועסיסי. ההמבורגרים יכולים להיות מעוצבים ומקוררים, מכוסים, במשך כמה שעות או לילה.
כאשר מוכן לבשל, בקערה קטנה מערבבים יחד את קורנפלור ועל 2 כפות של המניה עד מעורבב היטב. תניח בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה או במחבת גריל על חום בינוני גבוה עד חם מאוד. בנדיבות העונה בשר משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מבשלים את ההמבורגרים במחבת, פונה פעם או פעמיים, במשך 7 עד 10 דקות עבור בינוני-נדיר. אל תלחץ על הקציצות. עם כפית גדולה, לרסס את ההמבורגרים כמה פעמים עם השומן במחבת. (אתה יכול גם לחמם את התנור ל 232° ולבשל את ההמבורגרים על גבי התנור עד שהם חומים משני הצדדים, ולאחר מכן לסיים אותם בתנור.)
הסר את ההמבורגרים לצלחת חמה ושמור את מחבת הבישול. שמור על ההמבורגרים חמים, ולתת לנוח כמה דקות לפני ההגשה.
עובד במהירות כך המחבת המבורגר עדיין חם, לשפוך את כל השומן שנותר ולהחזיר את המחבת לחום גבוה בינוני.
מוסיפים את היציאה ומערבבים ומגרדים על כל הצדדים ועל תחתית המחבת כדי להוציא את כל החתיכות השחומות.
מוסיפים את המניה הנותרת ומביאים לרתיחה. לבשל עד מופחת על ידי כשליש, על 2 דקות.
מוסיפים את תערובת קורנפלור ומבשלים ומערבבים עד שהרוטב התעבה, על 1 דקה.
טוסט הלחמניות בתנור טוסטר או מתחת לטוסטר, על 5 סנטימטרים מהחום, עד קלוי קלוי קלות. או טוסט אותם על ההיקף החיצוני של מחבת הגריל. השתמש 2 כפות של החמאה כדי להפיץ על הצדדים לחתוך של הלחמניות. תניח בצד.
מחממים את כף החמאה שנותרה במחבת קטנה על אש בינונית עד שהחמאה מתחילה לבעבע.
הוסף את פרוסות הכמהין, אם משתמשים, ומבשלים, ערבוב ו זורק, עד כמהין הם חמים דרך, על 30 שניות. להפריש ולשמור חם.
כדי לבנות את ההמבורגרים, לארגן קומץ קטן של ירקות על תחתיות לחמניה ולהפיץ כפית של בצל כבוש על הירוקים.
שים את ההמבורגרים על גבי ולחלק את פרוסות כמהין באופן שווה ביניהם. לטפטף קלות את הרוטב מעל ומסביב להמבורגרים, ולאחר מכן מפזרים פלר דה sel. מאזנים את צמרות לחמנייה נגד המבורגרים ומגישים מיד.
שים 2 ליטרים (8 כוסות) נמוך נתרן או לא מלח-הוסיף מרק עוף בסיר גדול עם 1 בצל צהוב קצוץ בערך; 1 סלרי גבעול, לחתוך לחתיכות; 1 גזר, לחתוך לחתיכות; 1 כרישה קטנה, לחתוך לחתיכות; 1 עגבניות, קצוצה בערך; ו שן שום כתוש.
מוסיף ענף כל פטרוזיליה ותימין ועלה דפנה.
הוסף כ 1/4 כוס יין לבן או שרי.
מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה איטית ומבשלים, חשוף, עד להפחית על 6 כוסות, על 1 שעה.
זן, לחיצה למטה בעדינות על המוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. זרוק את המוצקים, ומקרר את המניה, מכוסה, עד הצורך.
לקשור את גרגירי פלפל וזרעי כוסברה בכותנה או לשים אותם בכדור תה. בסיר לא מגיב על חום בינוני גבוה, להביא את החומץ, גרנדין, ותבלינים לרתיחה.
מוסיף את הבצל ומבשל, חשוף, במשך 10 עד 15 דקות.
בואו מגניב, להעביר מיכל לא מגיב, לכסות, ולתת לשבת במשך 2 שעות לפני השימוש. הבצל יהפוך צבע עמוק יותר ולקחת על טעם יותר אם נשאר בתערובת כבישה במשך יום או יומיים לפני השימוש. הם שומרים, בקירור, עד 2 שבועות.