קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר

מבשלים את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 369 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. אם $1.52 למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך אפונה, צדפות, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מבשלים את הספר: Poato Basil Purée, מבשלים את הספר: מחית שום ורוזמרין תפוחי אדמה, ו מבשלים את הספר: פודינג סולת שוקולד עם מחית פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית, להפוך את פירה אפונה: לבשל את האפונה במים מלוחים רותחים עד במכרז, ולאחר מכן לנקז, שמירה על מי בישול, ולרוקן את האפונה לתוך בלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
שים את השמן ושום במחבת קטנה ולאפשר לרחוש בעדינות במשך בקושי דקה עד השום רק מתחיל צבע. במהירות לשפוך אותו לתוך הבלנדר עם האפונה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את החמאה, נענע, וקורט כל אחד מלח ופלפל. מערבבים לפירה, מוסיפים מעט מנוזל הבישול במידת הצורך כדי לתת עקביות דומה לזו של חומוס גס. לטעום ולהתאים את התיבול; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
כדי לבשל את הצדפות, לשים מחבת גדולה, לא מקל על חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן. קרע את החזיר לחתיכות גדולות והוסף למחבת, הופך את החתיכות בשמן ברגע שהם מתחילים לפריך —זה צריך לקחת פחות מדקה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים לצלחת חמה. מתבלים את הצדפות, מוסיפים אותן למחבת ומבשלים בערך דקה, עד לחום זהוב מתחת. הפוך אותם ומבשל לרגע בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מיד להעביר את הצדפות ל 4 צלחות חמות, הוספת כמה פיסות בשר חזיר לכל אחד. שים מנה טובה של פירה אפונה ליד הצדפות, טפטוף עם קצת שמן אקסטרה בתולה בתוספת מיצי מחבת הצדפה, וטוחנים על קצת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים מייד.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.