קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי

מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי
לבשל את הספר: שוקו חם אפוי יכול להיות רק את המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 648 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קצפת, סוכר מגורען, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון, לבשל את הספר: עוגת גבינה לארוחת בוקר אפויה, ו מבשלים את הספר: טונה אפויה בתנור עם ציפוי מלוח.

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F. מסדרים כוסות קפה או ספלים או ראמקינים 8-אונקיה במחבת אפייה או צלייה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מניחים את השוקולד והחמאה בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים בעדינות, ומקציפים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
להסיר מהחום ולהניח בצד.
4
מערבבים את הביצים והסוכר יחד בקערה של מערבל לעמוד ואז להגדיר על המים רותחים ומערבבים עד חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מניחים את הקערה על מערבל הדוכן, באמצעות מצורף whisk, b לאכול במשך 3 עד 5 דקות עד אור ורך.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
הסר מן המיקסר, ולקפל את הביצים לתוך תערובת השוקולד עד שהוא קל וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כפית הבלילה לתוך הכוסות.
8
להוסיף מספיק מים חמים מאוד למחבת האפייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
9
אופים במשך 15 עד 20 דקות. השוקולדים החמים האפויים ייעשו כאשר צמרות לאבד את הגימור המבריק שלהם. שיפוד עץ מוכנס בחלק העליון ייצא נקי, אבל הבלילה לכיוון החלק התחתון של הכוס עדיין יהיה לח מאוד.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
בזהירות להסיר את הכוסות מהמחבת. את העוגות ניתן להגיש חם, בטמפרטורת החדר, או מכוסה ומקורר עד 1 יום. כדי לחמם, להביא לטמפרטורת החדר ולמקם בתנור f שחומם מראש 350 מעלות במשך 5 דקות, או עד חם.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
11
מגישים עם מנה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)