מבשלים את הספר: שמנת של גזר עם מרק ג'ינג'ר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: לבשל את הספר: כבש הודי סלט גזר, מבשלים את הספר: דייקון כבוש, גזר ומלפפון, ו מבשלים את הספר: Banh Mi עם דייקון מלפפון חמוץ גזר.
הוראות
בסיר, להמיס את החמאה על אש נמוכה, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד מעט התרכך, על 15 דקות. להגדיל את החום בינוני נמוך, ולאחר מכן להוסיף את הגזר וג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הגזר הם רכים יותר, כ 20 דקות.
מוסיפים את מרק העוף לסיר, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 20 דקות.
הסר את המרק מהחום והוסף את החלב.
העברה לבלנדר תערובת, בקבוצות במידת הצורך, עד שהוא יוצר מחית. להחזיר את המרק לסיר, להוסיף את חצי חצי, מתבלים עם מלח ופלפל, ומבשלים עד חם מאוד מבלי לתת לו להגיע לרתיחה.
מגישים חם עם קרוטונים או כוסברה קצוצה.