זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם בצל, מלח ים ופלפל, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. , שהוא מוצק. נסו מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון, מבשלים את הספר: המבורגרים יווניים מעיינות Tarpon, ו לבשל את הספר: חומוס Sauté עם יוגורט יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את השעועית בסיר גדול עם מים כדי לכסות לעומק של כ 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים את המחבת, ומבשלים בעדינות רבה במשך 40 עד 50 דקות, או עד השעועית מתחילים לרכך אבל עדיין לא מוכן לאכול. מעת לעת, לרפרף את כל קצף שעולה למעלה. כאשר השעועית מוכנה, להסיר מן החום אבל לא לנקז.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הגדר את התנור ב 325 מעלות. באמצעות 3 כפות של השמן, לבשל את הבצל במחבת על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים מאוד ומתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
באמצעות 3 כפות של השמן, לבשל את הבצל במחבת על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים מאוד ומתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השעועית החמה מן הסיר לתנור, רצוי סיר שעועית-טרה קוטה או צלחת קרמיקה כי הוא גבוה יותר ממה שהוא רחב (חסר סיר כזה, אתה יכול גם להשתמש תבשיל רגיל או צלחת סופלה, אבל סיר שעועית עדיף). מערבבים את שמן הזית הנותר, את הבצל ואת העגבניות הקצוצות או המרוסקות. ממיסים את דבש ועגבניה להתרכז כ 1 כוס של מי שעועית חמה ולהוסיף את השעועית, ערבוב בזהירות תוחב את עלי המפרץ עם השעועית. לא צריך להיות רק מספיק נוזל בסיר בקושי לכסות את השעועית-להוסיף קצת יותר במידת צורך,אבל לוודא שזה רותח חם. מכסים את הסיר היטב בנייר אלומיניום (ומכסה הסיר אם זמין), מעבירים לתנור שחומם מראש, ואופים במשך כ 1 1/2 שעות. בדוק את השעועית מעת לעת ולהוסיף קצת יותר רותחים שעועית נוזלית או מים רגילים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ריכוז עגבניות
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
גב שומן חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
תוספות, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזיר
5
הסר את סיר השעועית מהתנור. השעועית צריכה להיות רכה בצורה נמסה בשלב זה. מערבבים את עשבי תיבול טריים והחומץ, יחד עם מלח ופלפל. להחזיר את סיר שעועית, חשוף, לתנור ולתת את האפונים לאפות עוד 15 דקות כדי לספוג את כל הטעמים.