קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

מבשלים את הספר: תרד מוקרם

מבשלים את הספר: תרד מוקרם
לבשל את הספר: תרד מוקרם עשוי להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות ותקני שמן זית, שום, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו לבשל את הספר: תרד מוקרם קלאסי, מבשלים את הספר: גבינת פשטידת תרד, ו איך לבשל: תרד מוקרם לקטו-צמחוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור רסק ג ' ינג ' ר שום, דופק את זנגביל, שום, וקורט של מלח במעבד מזון או בלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ררסק שום ג ' ינג ' ר
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
להוסיף קצת מים כדי לדלל את הדבק. לאחסן במיכל מכוסה עם קצת שמן זית על פני השטח. זה נמשך בערך שבוע.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
עבור התרד, להמיס את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים 1 כף גדולה זנגביל-שום רסק ומבשלים לרגע, מערבלים אותו בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ררסק שום ג ' ינג ' ר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים עד מצופה היטב. מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז אבל לא השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מוסיף את השמנת וערימה את התרד לתוך הסיר, לחיצה עליו למטה, כך שאתה יכול להתאים את כל זה. לכסות ולבשל עד wilts תרד, על 10 דקות. מקפלים את התרד לתוך תפוחי אדמה ושמנת, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת