קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

מדורה צ'ילי בתנור הולנדי

מדורה צ'ילי בתנור הולנדי
מדורה צ'ילי בתנור הולנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 535 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 363 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, כתף חזיר, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מדורה פטל כפול הולנדי בייבי, מדורה (או תנור) פלפל ג'ק ותפוחי אדמה בייקון, ו סנדלר תנור הולנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולנקז שעועית ספוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
2
מחממים שמן בתנור הולנדי על גחלים חמות עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים חצי חזיר ומבשלים עד משחימים היטב מכל הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
העברה לקערה גדולה וחזור עם המחצית הנותרת של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להעביר את המנה השנייה לקערה עם המנה הראשונה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים נקניק לסיר ומבשלים, שוברים אותו עם כף עץ עד שכבר לא גלם. להחזיר בשר לסיר עם נקניק ולהוסיף בצל, jalapeño, אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו, וחצי כוסברה. לבשל, ערבוב כל הזמן עד ארומטי בצל החלו להתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים שעועית ספוגה, עגבניות, מספיק מים כדי לכסות בשר ושעועית על ידי 2 אינץ', וקמצוץ גדול של מלח (זה עדיין צריך לטעום תחת מתובל, כפי שהוא יפחית).
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מניחים מכסה על תנור הולנדי ומכסים עם גחלים חמים. אפשר לחמם במשך 10 דקות ואז להציץ ולבדוק את הטמפרטורה. נוזל צריך להיות מבעבע קלות.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
9
אפשר לבשל עד שהשעועית רכה ושמנת והבשר רך לחלוטין, 3 עד 6 שעות תלוי כמה חם אתה מבשל אותו (לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לבשל על אש נמוכה מאוד במשך תקופה ארוכה של זמן). בדוק על סיר כפי שהוא מבשל כל שעה בערך, ציפוי עם מים לפי הצורך. לאחר צ ' ילי נעשה, העונה לטעום עם מלח ופלפל ומערבבים בכוסברה ובצלצלים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מגישים באופן מיידי.