לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו מדליוני חזיר עטופים בפרושוטו. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, פלפל, חזיר מעדנייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. ציון זה מוצק. נסו מדליוני חזיר בגריל עם אספרגוס עטוף פרושוטו, מדליוני חזיר עטופים בבייקון, ו מדליוני חזיר עטופים בבייקון בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים 1/3 כוס לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף חזיר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 2 שעות. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר חזיר. עוטפים רצועת פרושוטו סביב כל פרוסת חזיר. במחבת גדולה, חזיר חום משני הצדדים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים לתבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול. לצלות 3-4 ב. מהחום במשך 3 דקות. הפעל; לצלות 3-5 דקות יותר או עד מיצים לרוץ ברור, צולה לעתים קרובות עם 3 כפות שמורות מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
5
בסיר קטן שלבו עמילן תירס ומרינדה שנותרה עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות