מדרום לגבול פירה תפוחי אדמה קציץ בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, בשר טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. . חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה מצוין. נסו מדרום לגבול פירה תפוחי אדמה קציץ בשר, מרק דגים מדרום לגבול., ו דרומית למרק הגבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הכן פירה בעקבות הוראות החבילה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים מבשר דרך פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים היטב אבל בקלילות.
5
תערובת צורה לתוך כיכר 10x4 אינץ'.
6
מניחים על מתלה מצופה ספריי בישול על מחבת ברוילר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
7
אופים 1 שעה ו 20 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית היא 160 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בואו לעמוד 5 דקות ואז כפור עם פירה. למעלה עם סלסה ואבוקדו פרוס.