הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך גבינת פרמזן, פטרוזיליה, טונה מוצקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מבוגר "טונה", (עכשיו) תבשיל סרטנים, תבשיל פטריות "טונה" טבעוני, ו מהיר קל" לייט " סלט כרוב (מתכונים דומים).
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.