מולים בבירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מולים לאגר. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לך שיני שום, מולים, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: מולים בבירה, מולים מבושלים לאגר, ו לאגר-מולים מאודים עם חרדל, קילבסן ושמיר.
הוראות
מחממים חמאה בסיר כבד רחב של 5 עד 6 ליטר על חום בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים בצל, סלרי, עגבניות, שום, טימין, עלה דפנה, מלח ופלפל, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ 4 דקות.
מוסיפים בירה ומביאים רק לרתיחה.
מוסיפים מולים ומבשלים, מכוסים, ערבוב מדי פעם, עד מולים פתוחים לרווחה, 4 עד 6 דקות, מעבירים אותם לקערה כשהם פותחים. (להשליך כל מולים שנותרו סגורים לאחר 6 דקות.)
הסר סיר מחום. מערבבים יחד חרדל ושמנת בקערה קטנה, ולאחר מכן מוסיפים תערובת יחד עם פטרוזיליה למרק חם לטאטא עד בשילוב. להשליך עלה דפנה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.