קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

מולים ברוטב יין לבן

מולים ברוטב יין לבן
גשו לסופר וקנו שום, בצלצלים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: מולים ברוטב יין לבן, מולים ברוטב יין לבן, ו מולים ברוטב יין לבן.

הוראות

1
שים את המולים בקערה של מים מלוחים (1 כף מלח לכל ליטר מים) במשך 10-15 דקות. לזרוק את כל כי הם פתוחים לרווחה או לסרב לסגור כאשר אתה מטפל בהם כמו אלה הם מתים סביר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
במבט על מולים סגורים, לראות אם כל עדיין יש לי הזקן שלהם (ארוך חוטים byssal שעיר המסייעים לעגן את המולים למשטחים) ולמשוך אותם החוצה, מושך לאט וחזק לקראת ציר של הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
3
שים יין, מולים בתחתית סיר גדול, קיטור עד מולים פתוחים: לשים 1/2 כוס יין לבן יבש בתחתית סיר גדול (לפחות 4-ליטר).
מרכיבים שתצטרך
יין לבן יבשיין לבן יבש
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הוסף את המולים לסיר. מכסים ומביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך. כאשר המולים מבשלים, הם ישחררו את המים בטעם גבוה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מים בטעמיםמים בטעמים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מבשלים עד שפותחים את הקונכיות, והמולים מבושלים, נראים מאודים ורכים, 5 עד 7 דקות. הקפד לא לבשל יתר על המידה, או המולים יהיו גמישים וקשה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
6
מולים מבושלים, לשמור את נוזל הבישול: ברגע המולים מבושלים, בזהירות להסיר אותם מן הסיר לקערה, אחד אחד באמצעות מלקחיים, כולל אלה שנשברו מן הקונכיות שלהם. אל תשליך את הנוזל בסיר!
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
תן למים להיכנס לסיר להתיישב לרגע. כל חצץ יהיה להתיישב לתחתית. בעדינות לשפוך את מי הבישול לתוך כוס מדידה, משאיר את החצץ בסיר להיפטר מאוחר יותר. אם המים שמדדת עדיין קצת קשים, לסנן את חצץ באמצעות מסננת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
סאוטה שאלוט ושום בחמאה, מוסיפים קמח: ממיסים את החמאה בסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מוסיפים את שאלוט ומבשלים כמה דקות עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. אם אתה רוצה את הרוטב שלך להיות קצת עבה, להוסיף כפית או שתיים של קמח למחבת, מערבבים לשלב. (אחרת לדלג על הקמח.)
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים מים לבישול mussel כדי ליצור רוטב: מוסיפים לאט על כוס מים בישול mussel המסוננים לסיר, ערבוב כדי ליצור רוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
מוסיף את הפטרוזיליה טחון לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
יוצקים רוטב על מולים כדי לשרת: 
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
14
מניחים מולים בקערות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
יוצקים קצת רוטב על כל קערה של מולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
מגישים באופן מיידי.
17
מגישים עם לחם פריך לטבילה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: Muscadet, ריזלינג, יין ורדים

מולים ניתן לזווג עם Muscadet, ריזלינג, יין רוזה. Muscadet הוא זיווג קלאסי, אבל הרבה לבנים יבשים פריך יעבוד. אם המולים מבושלים עם עגבניות, לבחור רוזה. אם המולים בצד החריף, נסה ריזלינג. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne
Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne
בעבר היה ידוע בכרם "אנטל" (Antle Vineyard), זהו אתר מדברי גבוה דרמטי בהרי גבילן, בסמוך לפארק הלאומי פינקלס (Pinnacles National Park). מדרון הפונה דרומה, בגובה 1800 רגל המשקיף על מונטריי בהשפעת החוף המתונה. ממוקם ממש מתחת הר געש נכחד עם קרקעות גרניט ואבן גיר מפורקות. צביר שלם, שנבחר מוקדם כדי לשמר את החומציות הטבעית, נלחץ לביצי בטון שם עבר תסיסה ספונטנית ולאחר מכן 6 חודשים sur lie elevage.קונכיית צדפות צ ' וקי, ורבנה לימון ופריחת הדר עם חומציות מעוררת תיאבון.