מולים מאודים עם עולש: Cozze con Cicoria
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מולים מאודים עם עולש: Cozze con Cicorian. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מולים, עולש, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Sautè di cozze (מולים מאודים), Cozze al gratin (מולים מוקרמים), ו Cozze אל Pomodoro (ממולאים מולים) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד מתרכך אבל לא משחימים.
מוסיפים את המולים וזורקים היטב.
מוסיפים את פתיתי צ ' ילה, יין רבעי לימון, כיסוי ומבשלים 1 דקה.
הסר את המכסה והוסף את עולש. החלף את המכסה ומבשל 1 דקה יותר, עד המולים יש פתוח מאודה.
יוצקים לתוך קערה חמה, מפזרים את פירורי הלחם מעל ומגישים עם פלחי לימון בצד, טפטף עם שמן צ ' ילה.
בסיר קטן, לשלב את השמן, פלפל פתיתי צ ' ילי.
חום עד 140 מעלות F ומבשלים במשך 10 דקות.
הסר מהחום ולאפשר לשבת לילה או במשך 8 שעות. מסננים מוצקים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.