מולים עם בצל אדום, סיידר & crème fraîche
מולים עם בצל אדום, סיידר & crème fraîche עשוי להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 534 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 17 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. לך לחנות ותביא סיידר, שן שום, חצי שמן קרם פרש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 88% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לטרוף סלמון מעושן עם שמיר, בצל אדום וcrème Fraîche, סלק ולביבות תפוחי אדמה בצל אדום עם מחית גזר חזרת וקרם פרייז'ה Caraway, ו ברביקיו קציץ בשר עם תפוחי אדמה קרם פרש, אפונה חמאה חומה עם שאלוט וטבעות בצל אדומות.
הוראות
הכן את המולים. קרצף אותם כדי להסיר כל ספחת ולמשוך את הזקן, ולאחר מכן להשליך כל פגום או רגיל לסגור כאשר טפח.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומבשלים את הבצל במשך 3-4 דקות, ואז מוסיפים את השום.
יוצקים את סיידר מעל ומפזרים מרווה, ואז להביא לרתיחה. להפוך את החום עד רתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים על אש בינונית (מטלטלים את המחבת מדי פעם) במשך 3-4 דקות עד שהם נפתחים. הרם את המולים לתוך קערה ולשמור חם.
בועה נוזל הבישול במחבת במשך 2 דקות, ואז בזהירות להתמזג frache crme.
מחממים דרך ושופכים על המולים לשרת.