מולי רינגוולד של עוף צלוי כולו
כל העוף הצלוי של מולי רינגוולד הוא ... ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 519 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, עוף, ורמוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. נסו החרדל החם של מולי, עוגת הצ'ימס המתובלת והמתוקה של מולי, ו Molly Stevens' Braised Monkfish with Cherry Tomatoes & Basil (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 260° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.תלולית את הבצלים במרכז מחבת צלייה. חותכים את אחד הלימונים לתוך סיבובים דקים ומניחים על גבי הבצלים. חותכים את הלימון שנותר לשניים; להפריש.לשפשף את העוף בכל רחבי עם מלח ופלפל. מתבלים בתוך החלל עם מלח ופלפל, ואז מניחים את חצאי הלימון השמורים ועשבי תיבול, אם משתמשים, בפנים.
מניחים את העוף, השד בצד למעלה, על גבי הבצל פרוסות לימון לתחוב את הכנפיים בחזרה ומתחת.צלוי עד העוף הוא חום זהוב בכל רחבי והמיצים לרוץ ברור מן הרגליים כאשר לחתוך עם סכין, על 45 דקות (או 10 דקות לכל קילו).הכנס את הידית של כף עץ בתוך חלל העוף, ואז להרים ולהטות אותו מעט כדי לתת את המיצים לרוץ בחזרה למחבת הצלייה.
מעבירים את העוף ללוח חיתוך או מגש הגשה ולתת לו לנוח לפחות 10 דקות לפני גילוף. בינתיים, להעביר את סיבובים לימון פרוס מן המחבת צלייה צלחת הגשה; להפריש.
מניחים את מחבת הצליה על פני שני מבערים על אש בינונית, מוסיפים את הוורמוט, ומגרדים כל חתיכות משחימות מתחתית המחבת עם כף עץ. מבשלים עד מופחת בחצי.
הסר מהחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבצל לצלחת עם פרוסות לימון. לטעום ולתבל את הרוטב עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים את העוף עם כדורי לימון, בצל, ורוטב.