קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

מולי רינגוולד של עוף צלוי כולו

מולי רינגוולד של עוף צלוי כולו
כל העוף הצלוי של מולי רינגוולד הוא ... ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 519 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, עוף, ורמוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. נסו החרדל החם של מולי, עוגת הצ'ימס המתובלת והמתוקה של מולי, ו Molly Stevens' Braised Monkfish with Cherry Tomatoes & Basil (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 260° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.תלולית את הבצלים במרכז מחבת צלייה. חותכים את אחד הלימונים לתוך סיבובים דקים ומניחים על גבי הבצלים. חותכים את הלימון שנותר לשניים; להפריש.לשפשף את העוף בכל רחבי עם מלח ופלפל. מתבלים בתוך החלל עם מלח ופלפל, ואז מניחים את חצאי הלימון השמורים ועשבי תיבול, אם משתמשים, בפנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מניחים את העוף, השד בצד למעלה, על גבי הבצל פרוסות לימון לתחוב את הכנפיים בחזרה ומתחת.צלוי עד העוף הוא חום זהוב בכל רחבי והמיצים לרוץ ברור מן הרגליים כאשר לחתוך עם סכין, על 45 דקות (או 10 דקות לכל קילו).הכנס את הידית של כף עץ בתוך חלל העוף, ואז להרים ולהטות אותו מעט כדי לתת את המיצים לרוץ בחזרה למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מעבירים את העוף ללוח חיתוך או מגש הגשה ולתת לו לנוח לפחות 10 דקות לפני גילוף. בינתיים, להעביר את סיבובים לימון פרוס מן המחבת צלייה צלחת הגשה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
מניחים את מחבת הצליה על פני שני מבערים על אש בינונית, מוסיפים את הוורמוט, ומגרדים כל חתיכות משחימות מתחתית המחבת עם כף עץ. מבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
הסר מהחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבצל לצלחת עם פרוסות לימון. לטעום ולתבל את הרוטב עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מגישים את העוף עם כדורי לימון, בצל, ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה