מוסקה של יאי-יאי
המוסקה של יאי-יאי היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לך לחנות ותביא פלפל, גבינת פטה, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו מוסקה, מוסקה, ו מוסקה (מתכונים דומים).
הוראות
שכבות:.מחממים תנור כדי לצלות.לשטוף חצילים ותפוחי אדמה (לקלף).
חותכים לאורך באמצע, ואז לפרוסות אינץ'.
מפזרים מלח על שני הצדדים של פרוסות חצילים ותפוחי אדמה.מעיל 2 מגשי אפייה עם שמן זית (אחד לכל ירק כי תפוחי אדמה יבשלו מהר יותר מאשר החצילים).השתמש מגבות נייר ללטף את המלח נספג לחות מן חצילים פרוסות תפוחי אדמה (אני מציע להשאיר קצת לחות על תפוחי אדמה כי הם נוטים להתייבש).פרוסות חצילים ותפוחי אדמה עם שמן זית ומניחים בתנור עד להשחמה (קל עד בינוני). הפוך וחזור.מעיל לא מקל 9 x13 אינץ צלחת אפייה עם שמן זית.מכסים את החלק התחתון עם פרוסות החצילים שלך (תפוחי אדמה ישמשו מאוחר יותר).הגדר תנור 177°.Beef:.In סיר, מוסיפים שמן זית, בקר וכמות מועדפת של בצל.מבשלים עד שהבשר חום והבצל רך.
מוסיפים שום, רסק עגבניות, אורגנו, מלח, פלפל, שום, פטרוזיליה, קינמון ואגוז מוסקט.חשוב מאוד: טעם לאחר ערבוב ולהתאים מרכיבים בהתאם (כמה אנשים אולי רוצים קצת יותר של בעיטה).בנייה כבדה:.
יוצקים תערובת בקר מספיק כדי לכסות חצילים.
שכבה עם פרוסות תפוחי האדמה.כיסוי עם בשר בקר.
שכבה עם פרוסות חצילים.הפוך את כל השכבות שאתה יכול! תהנה עם זה, אבל זכור להשאיר מספיק מקום לרוטב שמנת! תניח בצד.רוטב שמנת:.ממיסים חמאה בסיר.מערבבים בקמח, מלח, אגוז מוסקט ופלפל לבן.
הסר מהחום ומערבבים לאט בחלב.חזור לחום עד מעט thickened.In קערה קטנה לנצח את הביצים חלמון נוסף.מזג את הביצים על ידי הוספת קצת תערובת חמה (אם אתה לא עושה את זה הביצים מיד לבשל כאשר הם מתווספים לתערובת).מעל חום נמוך: מוסיפים לאט ביצים לתערובת.
יוצקים רוטב על שכבות ומפזרים את הגבינות.***
אופים ב 177° במשך 45 דקות עד שעה (בכל פעם שהרוטב חום).***
תן מוסקה מגניב (עד טמפרטורת החדר) לפני הקירור.